Ευρώπη

Θέλει να «κλέψει» Χέρστον η ΤΣΣΚΑ!

Δυναμικά στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Μαλίκ Χέρστον έχει μπει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αρμάνι Μιλάνο για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο η «ομάδα του στρατού» φέρεται να του έχει καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στη ρωσική πρωτεύουσα.

Δυναμικά στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Μαλίκ Χέρστον έχει μπει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αρμάνι Μιλάνο για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο η «ομάδα του στρατού» φέρεται να του έχει καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στη ρωσική πρωτεύουσα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αυτή τη χρονιά είναι διατεθειμένη να μην… λυπηθεί τα έξοδα και αυτό το απέδειξε με την πρόσληψη του Ετόρε Μεσίνα στον πάγκο, αλλά την απόκτηση των Ζόραν Έρτσεγκ, Άαρον Τζάκσον και –πιθανώς- του Βλάντο Μίτσοφ.

Μάλιστα, με δεδομένες τις αποχωρήσεις των Σβεντ, Βοροντσέβιτς και ενδεχομένως των Κιριλένκο και Κρστιτς, για το NBA, η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών που θα καλύψουν επάξια τα κενά που θα δημιουργηθούν, με τον Μαλίκ Χέρστον να είναι αυτή τη στιγμή ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x