Ειδήσεις

Αποχωρεί ο Μπλαν!

Την απόφαση να αποχωρήσει από το τιμόνι της εθνική ομάδας της Γαλλίας πήρε ο Λοράν Μπλαν. Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «L’ equipe» ο 46χρονος τεχνικός έχει επιλέξει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει σήμερα.

Την απόφαση να αποχωρήσει από το τιμόνι της εθνική ομάδας της Γαλλίας πήρε ο Λοράν Μπλαν.

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «L’ equipe» ο 46χρονος τεχνικός έχει επιλέξει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει σήμερα.

Τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο πρώην προπονητής της Μπορντό συζητούσαν για την επέκταση της συνεργασίας τους, αλλά όπως φαίνεται ο Νοέλ Λε Γκραέ δεν κατάφερε να τον πείσει να μείνει.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μισέλ Πλατινί σχετικά με την αποχώρηση του Μπλαν: «Είναι κρίμα που έφυγε. Μου είχε πει πως ήθελε να είναι προπονητής της ομάδας στο Euro, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014».

Πλέον, φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «τρικολόρ» είναι ο Ντιντιέ Ντεσάν, με τον πρόεδρο της UEFA να έχει θετική άποψη: «Γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Θα ήταν μία καλή επιλογή, όπως και άλλοι. Πλέον, είναι στην ευχέρεια του προέδρου της ομοσπονδίας να επιλέξει», ήταν τα λόγια του Μισέκ Πλατινί.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x