Super League 2

«Μια υγιής ομάδα στη Superleague»!

Ο Πλατανιάς Χανίων έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για την Super League, παρά το ότι υπολείπεται η σημερινή αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Πώς το κατάφερε όμως; Ο γυμναστής της ομάδας, Σάκης Παντελίδης, εξηγεί στο sport-fm.gr το μυστικό της επιτυχίας: «Πρόκειται για έναν υγιή σύλλογο, ο οποίος κόντρα στις συνθήκες της εποχής, είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις, κάτι που βοηθάει στη διατήρηση του οικογενειακού κλίματος».

Ο Πλατανιάς Χανίων έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για την Super League, παρά το ότι υπολείπεται η σημερινή αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

Πώς το κατάφερε όμως;

Ο γυμναστής της ομάδας, Σάκης Παντελίδης, εξηγεί στο sport-fm.gr το μυστικό της επιτυχίας:

«Πρόκειται για έναν υγιή σύλλογο, ο οποίος κόντρα στις συνθήκες της εποχής, είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις, κάτι που βοηθάει στη διατήρηση του οικογενειακού κλίματος».

O γυμναστής της ομάδας συνέχισε λέγοντας πως ο Πλατανιάς έχει τον αέρα του νικητή και ανεξαρτήτως της κρισιμότητας των παιχνιδιών, οι παίκτες δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκης Παντελίδης στην Ειρήνη Θεοδωρίδου

Για το ματς με την Καλλιθέα: «Στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι-οφ θα χρησιμοποιηθούν παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Το παιχνίδι για μας δεν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά κατά κάποιον τρόπο αφορά την υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια πηγαίναμε για τη νίκη, το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα, δεν θα αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία της ομάδας. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε ματς και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Η φιλοσοφία μας απέδωσε και το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή η άνοδος στη Super League, μας δικαίωσε»
.

Για το μυστικό της επιτυχίας του Πλατανιά: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και αυτό βοήθησε στην πορεία μας. Σε προηγούμενη δήλωσή μου έχω πει ότι ο Πλατανιάς είναι σαν το χωριό των Γαλατών, του Αστερίξ και του Οβελίξ. Mόνο που το μαγικό φίλτρο δεν γίνεται από τα βότανα, αλλά ουσιαστικά είναι η δύναμη της ίδιας της ομάδας, που προέρχεται από τη φιλοδοξία, τη συνέπεια και την υγιή διαχείριση της διοίκησης, το όραμα, την αγάπη και το οικογενειακό κλίμα, το οποίο υπάρχει ανάμεσα σε παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και φιλάθλους.

Ο Πλατανιάς είναι ένας υγιής σύλλογος, ένας από τους λίγους που είναι εντάξει στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Αυτός είναι και ένας λόγος που συντέλεσε στο να ανέβει η ομάδα κατηγορία, γιατί, κακά τα ψέματα, όσο καλό και αν είναι το κλίμα μιας ομάδας, αν υπάρχει οικονομική ασυνέπεια πάντα δημιουργούνται κάποια προβλήματα»
.

Για το πώς αντιμετωπίζεται η επιτυχία από τους ανθρώπους της ομάδας: «Η άνοδος στην Super League είναι ένα όνειρο. Οι συντελεστές τις ομάδας πέτυχαν έναν άθλο. Το να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία του χρόνου θα είναι κατόρθωμα. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά και πολλές αλλαγές τόσο στο οργανωτικό όσο και στο λειτουργικό κομμάτι, προκειμένου η ομάδα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Super League, αφού πλέον έχει να κάνει με την ελίτ του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά στις μεταγραφές, έχουμε ήδη ξεκινήσει να κοιτάμε για την ενίσχυση της ομάδας. Η πρώτη κατηγορία είναι πολύ πιο δύσκολη από τη δεύτερη και, κατά την προσωπική μου άποψη, θα χρειαστούμε περίπου 10 με 12 μεταγραφές»
.

Για την παραμονή τη δική του, αλλά και του Γιάννη Χατζηνικολάου: «Σχετικά με την παραμονή του προπονητή, το κλίμα είναι θετικό. Άλλωστε του ανήκει μεγάλο μερίδιο της φετινής επιτυχίας μας. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, τόσο από πλευράς της διοίκησης όσο και από τον ίδιο.

Προσωπικά, όσον αφορά την παραμονή μου, το κλίμα είναι θετικό και από τις δύο πλευρές, αλλά με την άνοδο της κατηγορίας αλλάζουν τα δεδομένα και πρέπει να συζητηθούν κάποια πράγματα. Αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, που νομίζω ότι θα υπάρξουν, πιστεύω πως θα συνεχίσουμε μαζί»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x