Games

Πώς θα παίζουμε συνεταιρικά στο Resident Evil 6

Είχαμε την ευκαιρία (αν και μετά από μία μικρή περιπέτεια) να δούμε για πρώτη φορά το Resident Evil 6 κατά τη διάρκεια της Captivate που έλαβε χώρα στη Ρώμη πριν από μερικούς μήνες και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον μας για την παρουσίαση του Resident Evil 6 στην Ε3 ήταν περιορισμένο.

Είχαμε την ευκαιρία (αν και μετά από μία μικρή περιπέτεια) να δούμε για πρώτη φορά το Resident Evil 6 κατά τη διάρκεια της Captivate που έλαβε χώρα στη Ρώμη πριν από μερικούς μήνες και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον μας για την παρουσίαση του Resident Evil 6 στην Ε3 ήταν περιορισμένο. Οι εντυπώσεις μας από την εκδήλωση που έγινε στην Ιταλία ήταν εξαιρετικές και η Capcom ετοίμασε το κάτι ξεχωριστό για την έκθεση του Los Angeles, αφού αντί για το single player τμήμα, μας παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο θα εξελίσσεται ο τίτλος σε επίπεδο συνεταιρικής δράσης.

Η ομάδα παραγωγής βρισκόταν σε έναν ειδικό χώρο μέσα στο booth της ιαπωνικής εταιρείας και με επικεφαλής τον παραγωγό Hiroyuki Kobayashi ξεκίνησε το σχετικό demo με τις ανάλογες σημειώσεις από την πλευρά του team. Για άλλη μια φορά μας τονίστηκε ότι ο παίκτης θα κληθεί αν διαλέξει μεταξύ των τριών διαθέσιμων ομάδων που αποτελούνται από τα ζευγάρια Leon-Helena, Chris-Piers και Jake-Sherry. Μέσα από ένα σχετικό σχεδιάγραμμα αναφέρθηκε πως η επιλογή αυτή θα είναι σημαντική για τα γεγονότα που θα συναντήσει ο παίκτης, αφού κάθε σετ ηρώων έχει τη δική του ιστορία. Σε συγκεκριμένα σημεία θα συναντώνται όλοι οι ήρωες για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και σε αυτά θα επιτρέπεται μέχρι και τετραπλό co-op.

Η παρουσίαση έλαβε χώρο σε ένα ειδικό πάρκιν, όπου οι Jake, Sherry, Leon και Helena αντιμετώπισαν στο πλαίσιο ενός boss fight ένα μεγαλόσωμο τέρας που ονομάζεται Ustanak και αποτελεί εξελιγμένη μορφή bosses που έχουμε συναντήσει στο παρελθόν. Η μάχη ήταν συγκεκριμένη, με τους ήρωες να έχουν περιορισμένες επιλογές ως πως το που θα κινηθούν μέσα στο επίπεδο, ενώ φάνηκε πως και ο μεγάλος αντίπαλος δεν έπαιρνε πάντα τις πιο σωστές αποφάσεις. Στόχος της Capcom είναι να προσφέρει μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου και υποστήριξη για voice chat, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει στον τίτλο από την πρώτη μέρα διάθεσης.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x