Stoiximan Super League

Στην τελική ευθεία του Κουμαλό

Την άφιξη του Μπονγκανί Κουμαλό στην Ελλάδα προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, προανήγγειλε ο Γκλιν Μπίνκιν. Μιλώντας στο “kickoff.com” ο μάνατζερ του Νοτιαφρικανού στόπερ διευκρίνισε ότι το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι προσωπικοί όροι της συμφωνίας, αφού η Τότεναμ έχει δώσει το «ΟΚ» για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Την άφιξη του Μπονγκανί Κουμαλό στην Ελλάδα προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, προανήγγειλε ο Γκλιν Μπίνκιν.

Μιλώντας στο “kickoff.com” ο μάνατζερ του Νοτιαφρικανού στόπερ διευκρίνισε ότι το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι προσωπικοί όροι της συμφωνίας, αφού η Τότεναμ έχει δώσει το «ΟΚ» για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

«Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει και εγώ μαζί με τον παίκτη θα ταξιδέψουμε αυτή την εβδομάδα στην Ελλάδα για να συμφωνήσουμε και να οριστικοποιήσουμε τους προσωπικούς όρους του Κουμαλό στη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ», ενημέρωσε ο Γκλιν Μπίνκιν για τον πελάτη του, ο οποίος αφού τελειώσει και το τυπικό κομμάτι της μετακίνησής στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x