Ειδήσεις

Όταν οι «φούριας ρόχας» ήταν… νιάνιαρα! (pics)

Μια από τις πιο εκνευριστικές εφαρμογές του Facebook σε καλεί να δεις «πώς είναι σήμερα» η Brenda από το Beverly Hills ή ο πιτσιρικάς πού έμοιαζε με τον Ευαγγελάτο και τραγουδούσε εκκλησιαστικούς ύμνους. Επειδή όμως εμείς (και η «Marca» που το δημοσίευσε) είμαστε ανάποδοι άνθρωποι, σου δείχνουμε πως ήταν πριν από χρόνια ολόκληρη η εθνική Ισπανίας!

Μια από τις πιο εκνευριστικές εφαρμογές του Facebook σε καλεί να δεις «πώς είναι σήμερα» η Brenda από το Beverly Hills ή ο πιτσιρικάς πού έμοιαζε με τον Ευαγγελάτο και τραγουδούσε εκκλησιαστικούς ύμνους.

Επειδή όμως εμείς (και η «Marca» που το δημοσίευσε) είμαστε ανάποδοι άνθρωποι, σου δείχνουμε πως ήταν πριν από χρόνια ολόκληρη η εθνική Ισπανίας!

Με τίτλο λοιπόν «ονειρεύονταν την κούπα από τότε που ήταν παιδιά» η εφημερίδα μας δείχνει τον «μπούλη» Κασίγιας και τον… ανέγγιχτο από τον χρόνο, Τόρες.

Και μας δίνει το δικαίωμα (αφού αναρωτηθούμε πόσο μεγαλόδειχνε, τελοσπάντων, αυτός ο Πέδρο) να αμφιταλαντευτούμε για δυο μεγάλες μάχες: Των Ράμος και Μπουσκέτς για τον τίτλο του μεγαλύτερου «τσόγλανου» και των Φάμπρεγας, Ινιέστα και Γιορέντε για εκείνον της καλύτερης «χωρίστρας»!

Στην πρώτη σειρά: Κασίγιας, Ράμος, Άλμπα, Φάμπρεγας, Τόρες, Χουανφράν, Καθόρλα.

Στη δεύτερη σειρά: Τσάβι, Ινιέστα, Αρμπελόα, Πικέ, Μάτα, Σίλβα, Αλμπιόλ, Ρέινα.

Στην τρίτη σειρά: Γιορέντε, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπουσκέτς, Πέδρο, Βαλντές, Νεγκρέδο, Τσάμπι Αλόνσο, Νάβας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x