Stoiximan Super League

Ο «Αναστό» και η… έκπληξη

Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού της διοίκησης του Άρη με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σήμερα να ανακοινωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως στη λίστα με τους υποψηφίους έχει προστεθεί το όνομα ενός προπονητή από το εξωτερικό με γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού της διοίκησης του Άρη με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σήμερα να ανακοινωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, αν ο 54χρονος τεχνικός δεν προβάλει εξωπραγματικές απαιτήσεις.

Το μπάτζετ που διαθέτουν οι «κίτρινοι» για τον προπονητή και τους συνεργάτες του είναι συγκεκριμένο και δεν πρόκειται να κάνουν υπερβάσεις σε αυτό το κομμάτι.

Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο σταμάτησαν οι συζητήσεις με τον Μάκη Κατσαβάκη, του οποίου οι απαιτήσεις κρίθηκαν υπερβολικές.

Από την πλευρά του, ο Αναστόπουλος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο των Θεσσαλονικέων και σήμερα θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των δύο πλευρών.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον Άρη έχει προστεθεί το όνομα ενός προπονητή από το εξωτερικό με γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου, του οποίου η περίπτωση εξετάζεται και μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Δεν αποκλείεται αν «στραβώσει» η υπόθεση του Αναστόπουλο, οι διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ να στραφούν στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας για τη νέα σεζόν, η διοίκηση του Άρη θέλει να κλείσει πρώτα το θέμα του προπονητή και σε συνεργασία μαζί του θα ψάξουν τους παίκτες που έρθουν στη Θεσσαλονίκη.

Οι διοικούντες θέλουν να έχουν την άποψη του νέου τεχνικού για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, ειδικά για αυτές των τριών παικτών άνω των 24 ετών, στις οποίες πρέπει να γίνει πολύ προσεκτική επιλογή, λόγω του περιορισμένου αριθμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x