Ειδήσεις

«Η Ισπανία βρίσκεται σε άλλο επίπεδο»

Ομάδα υψηλότερου επιπέδου από όλες τις άλλες χαρακτήρισε ο Ντανιέλ Ντε Ρόσι την Ισπανία. Ο μέσος της Ιταλίας τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο φιναλίστ του Euro ενώ ανέφερε πως κομβικό σημείο του τελικού ήταν η στιγμή που οι «ατζούρι» έμειναν με δέκα παίκτες, επισημαίνοντας πως μετά από αυτό ήταν αναπόφευκτο να μην δεχθούν άλλα γκολ.

Ομάδα υψηλότερου επιπέδου από όλες τις άλλες χαρακτήρισε ο Ντανιέλ Ντε Ρόσι την Ισπανία.

Ο μέσος της Ιταλίας τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο φιναλίστ του Euro ενώ ανέφερε πως κομβικό σημείο του τελικού ήταν η στιγμή που οι «ατζούρι» έμειναν με δέκα παίκτες, επισημαίνοντας πως μετά από αυτό ήταν αναπόφευκτο να μην δεχθούν άλλα γκολ.

«Η Ισπανία είναι πιο δυνατή και νομίζω ότι φτάσαμε σε αρκετά υψηλό επίπεδο για να παίξουμε εναντίον τους, αλλά αν παίξουμε δέκα φορές μαζί τους θα χάσουμε τις έξι ή τις εφτά.

Όλοι θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και ήμασταν σίγουροι πως θα τα καταφέρναμε. Η Ισπανία έπαιξε το παιχνίδι της και δεν μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε. Το παιχνίδι τελείωσε όταν μείναμε με δέκα παίκτες
», ήταν τα λόγια του 28χρονου μέσου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Η Ισπανία αξίζει συγχαρητήρια όπως και εμείς, καθώς δημιουργήσαμε τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχθούμε στο μέλλον. Μπορεί να ήταν περισσότερο επίπονο αν χάναμε με 1-0 στο 90’ λεπτό, όμως κανένας δεν ήθελε ήττα με 4-0. Προκαλώ οποιαδήποτε ομάδα να παίξει με δέκα παίκτες κόντρα στην Ισπανία ενώ βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0. Δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε τα δύο τελευταία τέρματα. Η Ισπανία είναι ένα βήμα πιο μπροστά από όλους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x