Ειδήσεις

Διχασμένος ο ιταλικός Τύπος

Πικρία για τη συντριβή, περηφάνια για την πορεία της Ιταλίας στο Euro 2012, αλλά και κριτική-πολλές φορές σκληρή-για την εμφάνιση στον τελικό περιλαμβάνουν τα ιταλικά πρωτοσέλιδα την επομένη της ήττας με 4-0 από την Ισπανία στο Κίεβο. Πιο «αυστηρές» οι «Corriere dello Sport» και η «Tempo», που φαίνεται πως δεν ανέχτηκαν τη βαριά ήττα και δεν αναζήτησαν ελαφρυντικά για τον Τσέζαρε Πραντέλι και τους παίκτες του.

Πικρία για τη συντριβή, περηφάνια για την πορεία της Ιταλίας στο Euro 2012, αλλά και κριτική-πολλές φορές σκληρή-για την εμφάνιση στον τελικό περιλαμβάνουν τα ιταλικά πρωτοσέλιδα την επομένη της ήττας με 4-0 από την Ισπανία στο Κίεβο.

Πιο «αυστηρές» οι «Corriere dello Sport» και η «Tempo», που φαίνεται πως δεν ανέχτηκαν τη βαριά ήττα και δεν αναζήτησαν ελαφρυντικά για τον Τσέζαρε Πραντέλι και τους παίκτες του.

Gazzetta dello Sport: «Πονάει τόσο! Το παιχνίδι τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα έμεινε από μπαταρία. Σας ευχαριστούμε πάντως».

Corriere dello Sport: «Πραντέλι, μα τι έκανες; Πολύ κουρασμένοι οι ‘ατζούρι’ στο γήπεδο, σκληρό το 4-0».

Il Giornale: «Σας ευχαριστούμε, όπως και να’ χει! Αντίο στο ευρωπαϊκό όνειρο. Η Ισπανία δίδαξε ποδόσφαιρο, όμως η Ιταλία έφτασε εκεί που δεν περίμενε κανένας».

Il Tempo: «Χειρότερα δεν γινόταν. Η Ιταλία διασύρθηκε με 4-0 από την Ισπανία. Η σύνθεση ήταν λάθος και η ομάδα δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα».

Tuttosport: «Ιταλία μην κλαις! Θρυλική η Ισπανία, αλλά επιστρέφουμε με ψηλά το κεφάλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x