Αγγλία

Ελ Αχμάντι ο… «χωριάτης»

Παίκτης της Άστον Βίλα είναι και επίσημα ο Καρίμ Ελ Αχμάντι, με τη διοίκηση της ομάδας του Μπέρμιγχαμ να ανακοινώνει την απόκτησή του και τον ίδιο να δείχνει αποφασισμένος να καθιερωθεί στη μεσαία γραμμή των «χωριατών». Ο 28χρονος Μαροκινός θα φορά τη φανέλα της ομάδας για τα επόμενα 3 χρόνια, όπως έκανε γνωστό η Βίλα.

Παίκτης της Άστον Βίλα είναι και επίσημα ο Καρίμ Ελ Αχμάντι, με τη διοίκηση της ομάδας του Μπέρμιγχαμ να ανακοινώνει την απόκτησή του και τον ίδιο να δείχνει αποφασισμένος να καθιερωθεί στη μεσαία γραμμή των «χωριατών».

Ο 28χρονος Μαροκινός θα φορά τη φανέλα της ομάδας για τα επόμενα 3 χρόνια, όπως έκανε γνωστό η Βίλα.

Οι «χωριάτες», νωρίτερα, τα είχα βρει σε όλα με τη Φέγενορντ, ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε στη νέα του ομάδα.

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Πολ Λάμπερτ, από τότε που ανέλαβε τα ηνία της Βίλα, με τον Σκωτσέζο τεχνικό να δηλώνει ότι ανυπομονεί να δουλέψει με τον Ελ Αχμάντι. «Ο Καρίμ θα βοηθήσει την ομάδα, δεν έχω καμία αμφιβολία γι αυτό. Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει παίξει σε μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα έχει ανάλογη πορεία και εδώ», τόνισε ο Λάμπερτ.

Από την πλευρά του, ο 27χρονος μέσος δήλωσε «ενθουσιασμένος με την ένταξή» του «σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο». Μάλιστα, ο Μαροκινός άσος στάθηκε στο «πόσο έντονα έδειξε ο Λάμπερτ» ότι θέλει να τον αποκτήσει.

«Είναι καλό το ότι είμαι η πρώτη του μεταγραφή και ανυπομονώ να αρχίσω τις προπονήσεις. Για μένα ήταν πάντα ένα όνειρο να παίξω στην Πρέμιερ, αφού πάντα έβλεπα τα παιχνίδια του Σαββάτου στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και για μένα αποτελεί πρόκληση, όπως και το γεγονός να καθιερωθώ στη μεσαία γραμμή και να βοηθήσω από τον άξονα», συμπλήρωσε.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x