Τένις

Αποκλείστηκε η Σαράποβα!

Από το… σπίτι της θα δει το υπόλοιπο του Wimbledon η Μαρία Σαράποβα, καθώς δεν τα κατάφερε στον τέταρτο γύρο και γνώρισε απρόσμενη ήττα 2-0 (6-4, 6-3) σετ από την Σαμπίνε Λισίτσκι (Νο 15). Η νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στην κρισιμότητα του αγώνα και έμεινε εκτός συνέχειας του λονδρέζικου Grand Slam, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιό της στο τουρνουά, μετά το 2004.

Από το… σπίτι της θα δει το υπόλοιπο του Wimbledon η Μαρία Σαράποβα, καθώς δεν τα κατάφερε στον τέταρτο γύρο και γνώρισε απρόσμενη ήττα 2-0 σετ (6-4, 6-3) από την Σαμπίνε Λισίτσκι (Νο 15).

Η νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στην κρισιμότητα του αγώνα και έμεινε εκτός συνέχειας του λονδρέζικου Grand Slam, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιό της στο τουρνουά, μετά το 2004.

Η Γερμανίδα πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην καριέρα της επί της «Μάσα» στην τέταρτη μεταξύ τους "κόντρα" και στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Κιμ Κλάιστερς (Νο 47)-Ανζελίκ Κέρμπερ (Νο 8).

Η κάτοχος του τίτλου το 2011, Πέτρα Κβίτοβα (Νο 4), αν και… τα χρειάστηκε, κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στους «8» του Wimbledon, επικρατώντας 2-1 σετ (4-6, 7-5, 6-1) της Φραντσέσκα Σκιαβόνε και θα βρει στο δρόμο της την Σερένα Γουίλιαμς σε έναν… πρόωρο τελικό.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x