Stoiximan Super League

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με ΟΦΗ»

Μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Αλέξη Περογαμβράκη με τον ΟΦΗ. Το www. sport-fm.gr είχε επικοινωνία με το νεαρό επιθετικό και όπως ο ίδιος άφησε να εννοηθεί όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος του Ηρακλείου είναι πολλά, ενώ και η διοίκηση του Ρούβα δεν είναι και τόσο «ζεστή» στο να τον αφήσει.

Μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Αλέξη Περογαμβράκη με τον ΟΦΗ.

Το www. sport-fm.gr είχε επικοινωνία με το νεαρό επιθετικό και όπως ο ίδιος άφησε να εννοηθεί όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος του Ηρακλείου είναι πολλά, ενώ και η διοίκηση του Ρούβα δεν είναι και τόσο «ζεστή» στο να τον αφήσει.

Παράλληλα, ο 24χρονος φορ μίλησε τόσο για την ομάδα του Ρούβα και πόσο τον βοήθησε να ωριμάσει ποδοσφαιρικά, ενώ εξέφρασε την άποψη πως ο ΟΦΗ για να πάει μπροστά πρέπει από τις εκλογές 11ης Ιουλίου να προκύψει μία δυνατή διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr

Για την συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ:

«Δεν είχα συνάντηση σήμερα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, λόγω προσωπικών λόγων. Ωστόσο, δεν ξέρω αν τις επόμενες μέρες θα συναντηθούμε».

Για τη θητεία του στο Ρούβα:

«Με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. Βέβαια, είχαμε καλό υλικό και καλό προπονητή και έτσι η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, αλλά και το μέλλον του:

«Δεν είναι μόνο ο ΟΦΗ που έχει τόσο σημαντικά οικονομικά, αλλά και διοικητικά προβλήματα. Είναι οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο σύλλογος για να βρει τον δρόμο του πρέπει να αναδειχτεί μία δυνατή διοίκηση από τους έμπειρους ανθρώπους».

Για το αν υπάρχουν νεαροί παίκτες στην Κρήτη, προκειμένου να στελεχωθούν ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης και ο Πλατανιάς:

«Η Κρήτη έχει αποδείξει πως διαθέτει πολλούς καλούς νέους παίκτες. Μάλιστα, το έχουν δείξει και οι μικτές ομάδες των νέων, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει καλά αποτελέσματα».

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x