Ελλάδα

Ζήσης: «Έτοιμοι για το Πουέρτο Ρίκο»

Σε πλήρη ετοιμότητα για τον επόμενο αντίπαλο της, το Πουέρτο Ρίκο, βρίσκεται η Εθνική σύμφωνα με τον Νίκο Ζήση. Οι Έλληνες διεθνείς πρέπει να νικήσουν για να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο τους στο προολυμπιακό τουρνουά και για να συμβεί αυτό όπως τόνισε ο 29χρονος γκαρντ θα πρέπει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να δείξει στο παρκέ συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που φημολογείται πως θα είναι η Μπιλμπάο; Ο Ζήσης δεν θέλησε να πει κάτι.

Σε πλήρη ετοιμότητα για τον επόμενο αντίπαλο της, το Πουέρτο Ρίκο, βρίσκεται η Εθνική σύμφωνα με τον Νίκο Ζήση.

Οι Έλληνες διεθνείς πρέπει να νικήσουν για να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο τους στο προολυμπιακό τουρνουά και για να συμβεί αυτό όπως τόνισε ο 29χρονος γκαρντ θα πρέπει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να δείξει στο παρκέ συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση.

Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που φημολογείται πως θα είναι η Μπιλμπάο; Ο Ζήσης δεν θέλησε να πει κάτι.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε σε ένα ματς που δεν χρειαζόταν να αφήσουμε τους αντιπάλους μας να διεκδικήσουν κάτι καλό. Από την αρχή πιέσαμε στην άμυνα, πήραμε διαφορά και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Παίξαμε όλοι και ουσιαστικά δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι για το ματς με το Πουέρτο Ρίκο. Είναι το πρώτο δύσκολο παιχνίδι μας στο Προολυμπιακό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση», δήλωσε ο Νίκος Ζήσης ενώ για τα σενάρια που τον θέλουν ένα βήμα από την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, είπε: «Για την Μπιλμπάο δεν θέλω να πω κάτι, ακόμα δεν έχει τελειώσει τυπικά το θέμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x