Ειδήσεις

Ο επόμενος στόχος της Ισπανίας!

Και αφού η Ισπανία έγινε η μοναδική εθνική ομάδα που έχει κατακτήσει τρεις συνεχόμενες μεγάλες διοργανώσεις, πλέον έχει μπροστά της ακόμα μια σπουδαία πρόκληση. Νέος στόχος είναι το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία, που μπορεί να φαντάζει μακρινό, που μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα ποιοι από τους νυν διεθνείς θα βρεθούν στη «χώρα του καφέ», ωστόσο μπορεί να ελπίζει ότι με τυχόν κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα γραφτεί με «χρυσά» γράμματα το… Espana.

Και αφού η Ισπανία έγινε η μοναδική εθνική ομάδα που έχει κατακτήσει τρεις συνεχόμενες μεγάλες διοργανώσεις, πλέον έχει μπροστά της ακόμα μια σπουδαία πρόκληση.

Νέος στόχος είναι το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία, που μπορεί να φαντάζει μακρινό, που μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα ποιοι από τους νυν διεθνείς θα βρεθούν στη «χώρα του καφέ», ωστόσο μπορεί να ελπίζει ότι με τυχόν κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα γραφτεί με «χρυσά» γράμματα το… Espana.

Εφόσον η Ισπανία «καπαρώσει» το τρόπαιο στη Βραζιλία και κάνει το «repeat» , ξέχωρα των τεσσάρων τροπαίων σε έξι χρόνια, θα γίνει η δεύτερη μόλις εθνική στον κόσμο που θα έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενα Μουντιάλ, καθώς μόνο η «σελεσάο» έχει πανηγυρίσει κάτι αντίστοιχο, το 1958 στα γήπεδα της Σουηδίας και το 1962 στη Χιλή.

Αν μη τι άλλο, η μέχρι τώρα παρουσία των Ιβήρων τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μας προδιαθέτουν ότι έχει τα… εφόδια να το «παλέψει». Σίγουρα δεν εντυπωσίασαν οι πρωταθλητές ευρώπης με την παρουσία τους στη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, αλλά στο τέλος της βραδιάς τα τρόπαια είναι που μετράνε.

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x