F1

Οι πιλότοι προσεύχονται για την ντε Βιγιότα

Στο πλευρό της Μαρίας ντε Βιγιότα βρίσκεται ο μηχανοκίνητος κόσμος. Ο Τζένσον Μπάτον πληροφορήθηκε το πολύ σοβαρό ατύχημα της πιλότου της Marussia στην πίστα Duxford και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter έστειλε τις ευχές του και την υποστήριξη του στην οικογένεια της 32χρονης Ισπανίδας.

Στο πλευρό της Μαρίας ντε Βιγιότα βρίσκεται ο μηχανοκίνητος κόσμος.

Ο Τζένσον Μπάτον πληροφορήθηκε το πολύ σοβαρό ατύχημα της πιλότου της Marussia στην πίστα Duxford και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter έστειλε τις ευχές του και την υποστήριξη του στην οικογένεια της 32χρονης Ισπανίδας.

«Σοβαρό ατύχημα για την ντε Βιγιότα, η οποία έχει θέση δοκιμαστή στη Marussia. Οι σκέψεις μου είναι μαζί της και με την οικογένεια της, αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε ο Βρετανός πιλότος.

Και ο Φερνάντο Αλόνσο έστειλε τις ευχές του στην οικογένεια της ντε Βιγιότα: «Μόλις μπήκα σπίτι και έμαθα για το ατύχημα της Μαρίας. Εύχομαι στην οικογένεια της να έχει καλά νέα σύντομα. Η σκέψη μου μαζί σου», έγραψε ο Ισπανός.




* Τις ευχές της να γίνει γρήγορα καλά έστειλε και η οδηγός Βίκι Πίρια, όπως και ο Λούκας Ντι Γκράσι.

«Πολύ σοβαρό ατύχημα για την Μαρία ντε Βιγιότα. Ελπίζω αυτές οι δύσκολες στιγμές να περάσουν χωρίς συνέπειες», έγραψε η Πίρια.

«Οι σκέψεις μου είναι με την Μαρία ντε Βιγιότα, αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμών της Marussia», ανέφερε ο Ντι Γκράσι.


* Στο σοβαρό ατύχημα της ντε Βιγιότα έγραψε στο Twitter και ο Ντανιέλ Ρικιάρντο:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x