Stoiximan Super League

«Δεν με νοιάζουν τα λεφτά, αλλά η ομάδα»!

Την λαχτάρα του να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΟΦΗ, παρά τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα εξέφρασε ο Γιάννης Βλάχος, σε δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr. Το νέο απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου δεν δείχνει να προβληματίζεται για τα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ, ενώ μίλησε και για τα… καλά της οικονομικής κρίσης.

Την λαχτάρα του να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΟΦΗ, παρά τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα εξέφρασε ο Γιάννης Βλάχος, σε δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr.

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου δεν δείχνει να προβληματίζεται για τα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ, ενώ μίλησε και για τα… καλά της οικονομικής κρίσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βλάχος

Για το αν τον προβληματίζουν τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα του ΟΦΗ:

«Δεν με ενδιαφέρουν τα προβλήματα, ούτε και τα χρήματα που θα παίρνω από τον ΟΦΗ. Στόχος μου είναι να παίζω στην ομάδα και να την βοηθήσω να φτάσει εκεί που της αξίζει. Ο ΟΦΗ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ΟΦΗ:

«Πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Εξάλλου έχουμε όλοι μας δει πως και στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα έχουμε δει παίκτες μικρότερους από εμένα να αγωνίζονται σε μεγάλους συλλόγους και να τα πηγαίνουν μία χαρά. Άρα, γιατί όχι και εγώ»;

Για το αν οι ελληνικές ομάδες έπρεπε να εμπιστευθούν νωρίτερα τους Έλληνες ποδοσφαιριστές:

«Πιστεύω πως η οικονομική κρίση τελικά έκανε και ένα καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μόνο έτσι οι ομάδες θα έδιναν ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Αυτό που κάνει ο ΟΦΗ θα μπορούσε να το κάνει πριν από λίγα χρόνια και να καθιερώσει στην βασική του ομάδα μερικά παιδιά από τις ακαδημίες, αλλά δυστυχώς δεν το έκανε. Παραδείγματα όπως της ΑΕΚ με την περίπτωση του Κλωναρίδη, δείχνουν πως αν ένας σύλλογος εμπιστευτεί νεαρούς παίκτες, τις περισσότερες φορές έχει κέρδος».

Για το αν η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο:

«Καλό είναι το ταλέντο, αλλά η εμπειρία σίγουρα είναι πολύ σημαντική και βοηθάει έναν ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο. Ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς, που να δώσεις την μπάλα και γενικά σε βοηθάει πολύ μέσα στο γήπεδο».

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x