Stoiximan Super League

Τριπλός «πονοκέφαλος» για Ναπολεόνι

Το μέλλον του εξετάζει σοβαρά ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έχει δεχθεί προτάσεις από τρεις ομάδες! Πρόκειται για τον Λεβαδειακό, στον οποίο ανήκει ο Ιταλός επιθετικός, ο Ατρόμητος που δείχνει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτησή του και η ισπανική Λας Πάλμας, η οποία δίνει κοντά στο μισό εκατ. ευρώ για τον εντάξει στο δυναμικό της.

Το μέλλον του εξετάζει σοβαρά ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έχει δεχθεί προτάσεις από τρεις ομάδες!

Πρόκειται για τον Λεβαδειακό, στον οποίο ανήκει ο Ιταλός επιθετικός, ο Ατρόμητος που δείχνει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτησή του και η ισπανική Λας Πάλμας, η οποία δίνει κοντά στο μισό εκατ. ευρώ για τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αναφέρει ότι ο πρόεδρος των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης, προσπαθεί να «ψήσει» τον 26χρονο παίκτη με νέο συμβόλαιο και δεσμεύεται πως αν το επόμενο διάστημα θα φτάσει στα γραφεία του συλλόγου νέα πρόταση, θα του δώσει ένα μέρος των χρημάτων.

Και θα είναι όλοι ικανοποιημένοι και ωραίοι. Όσον αφορά τους Περιστεριώτες, οι «πράσινοι» χρωστούν 80.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Πόποβιτς και η «κυανόλευκη» ΠΑΕ προτείνουν να διαγραφεί το παραπάνω χρέος και με 100.000 ευρώ να πάρουν τον Ναπολεόνι.

Τέλος, οι Ισπανοί φέρονται να προσφέρουν 200.000 ευρώ στον Λεβαδειακό και άλλα 250.000 ευρώ στον παίκτη για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x