Τένις

Τζόκοβιτς-Φέντερερ με… φόντο το τρόπαιο!

Αφού ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε επί του Μιχαήλ Γιούζνι με 3-0 σετ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς άλλαξε… τσιπ μετά τα πρώτα πέντε γκέιμ, επικρατώντας του Φλόριαν Μάγιερ με 3-0 σετ (6-4, 6-1, 6-4), ήρθε η ώρα για την «μάχη των μαχών» μεταξύ των δύο στα ημιτελικά του Wimbledon.

Αφού ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε επίδειξη δύναμης επί του Μιχαήλ Γιούζνι με 3-0 σετ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς άλλαξε… τσιπ μετά τα πρώτα πέντε γκέιμ, επικρατώντας του Φλόριαν Μάγιερ με 3-0 σετ (6-4, 6-1, 6-4), ήρθε η ώρα για την «μάχη των μαχών» μεταξύ των δύο στα ημιτελικά του Wimbledon.

Ο «Νόλε» βρέθηκε να χάνει στα πρώτα πέντε γκέιμ της αναμέτρησής του κόντρα στον Γερμανό αντίπαλό του, καθώς μπήκε «μουδιασμένος», όπως συνηθίζει. Στη συνέχεια, όμως, η… μηχανή πήρε μπρος και «γκρέμισε» τον Μάγιερ.

Πλέον, ο νούμερο ένα τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης και ο νούμερο δύο καλούνται να «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στην τετράδα του λονδρέζικου Grand Slam, με φόντο μια θέση στον τελικό του τουρνουά. Ο μεν Σέρβος θα κληθεί να υπερασπιστεί τον περυσινό του τίτλο, ενώ ο δε Ελβετός να κάνει ακόμα ένα βήμα προς το έβδομο τρόπαιό του στη διοργάνωση.

Βέβαια, ο τίτλος δεν είναι το μοναδικό δέλεαρ για τους δύο αντιπάλους. Εφόσον, ο Φέντερερ προκριθεί στον τελικό και φτάσει στο τρόπαιο, αυτόματα θα... ανέβει στην πρώτη θέση της κατάταξης των ανδρών και σίγουρα είναι κάτι που επιθυμεί διακαώς, όπως έχει τονίσει στο παρελθόν.

Και μπορεί οι δύο τενίστες να έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους 26 φορές, με τον "βασιλιά των κορτ" να προηγείται 14-12, ωστόσο η "μονομαχία" τους στα ημιτελικά του Wimbledon θα είναι η πρώτη φορά που συγκρούονται στο γρασίδι του Λονδίνου.

Η Παρασκευή πλησιάζει και τα βλέμματα θα είναι «στραμμένα» στο κεντρικό κορτ, με τη βροχή να μην μπορεί να «χαλάσει» τη… γιορτή, καθώς ο καιρός μας τα έχει κάνει λίγο… μούσκεμα τις τελευταίες ημέρες.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x