Stoiximan Super League

«Ζεστή» υποδοχή για ΠΑΟΚ στην Γερμανία

«Θερμή» η υποδοχή που γνώρισε η αποστολή του ΠΑΟΚ κατά την άφιξή της στο Ντίσελντορφ. Αρκετοί φίλοι του «δικεφάλου του βορρά» από την Γερμανία βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να δουν από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας, τους οποίους καλωσόρισαν με συνθήματα και σημαίες. Στο επίκεντρο Γκαρσία και Δώνης, τετ α τετ με τον... Μήτρογλου είχε ο τελευταίος.

«Θερμή» η υποδοχή που γνώρισε η αποστολή του ΠΑΟΚ κατά την άφιξή της στο Ντίσελντορφ. Αρκετοί φίλοι του «δικεφάλου του βορρά» από την Γερμανία βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να δουν από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας, τους οποίους καλωσόρισαν με συνθήματα και σημαίες.

Την παράσταση έκλεψαν οι… παλιοί, με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει την τιμητική του. Μάλιστα, ο Ουρουγουανός μέσος φωτογραφήθηκε και υπέγραψε αυτόγραφα σχεδόν σε όλους τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Στο επίκεντρο βρέθηκε και ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, που είχε τετ α τετ με έναν παλιό του γνώριμο και συγκεκριμένα τον Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός, με τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στον Ατρόμητο, βρέθηκε τυχαία την ίδια ώρα στο αεροδρόμιο και είχε σύντομη συζήτηση με τον Δώνη και τους συνεργάτες του. Παράλληλε ευχήθηκε στους παίκτες του «δικεφάλου» καλή αρχή ενόψει της νέας σεζόν.

Πλέον η αποστολή αναχώρησε για το Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου θα παραμείνει για 18 ημέρες, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x