Ειδήσεις

Τα έβαψαν… ροζ!

Μπλε, κόκκινο, λευκό. Θα μπορούσαν να είχαν διαλέξει αυτά τα χρώματα. Αλλωστε γύρω τους, τους τελευταίους μήνες, τα πάντα «ντύνονται» με αυτά. Τα χρώματα της βρετανικής σημαίας. Οι αθλήτριες της ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στους Ολυμπιακούς αγώνες προτίμησαν κάτι πιο… ψαγμένο. Και κοριτσίστικο. Και έτσι τα έβαψαν… ροζ!

Μπλε, κόκκινο, λευκό. Θα μπορούσαν να είχαν διαλέξει αυτά τα χρώματα. Αλλωστε γύρω τους, τους τελευταίους μήνες, τα πάντα «ντύνονται» με αυτά. Τα χρώματα της βρετανικής σημαίας.

Οι αθλήτριες της ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στους Ολυμπιακούς αγώνες προτίμησαν κάτι πιο… ψαγμένο. Και κοριτσίστικο. Και έτσι τα έβαψαν… ροζ!

Τον τελευταίο χρόνο, η πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα είναι αφιερωμένη σε αυτό το χρώμα. Οι «ροζ Πέμπτες» ήταν ένα τρικ που ανακάλυψαν οι Βρετανίδες αθλήτριες για να παίρνουν δύναμη στο δρόμο τους προς το ραντεβού του Λονδίνου. Και έγινε έως και… κίνημα στο twitter!

«Κάποια στιγμή πέρυσι κάναμε ένα μίτινγκ της ομάδας. Ψάχναμε τρόπους για να δώσουμε έξτρα κίνητρο στους εαυτούς μας για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Και σκέφτηκα αυτό γιατί η αρχική ιδέα ήταν η πισίνα να "ντυθεί" στα ροζ- μπλε για τους αγώνες», εξηγεί η αρχηγός της ομάδας, Τζένα Ράνταλ.

Τα κορίτσια λοιπόν αποφάσισαν πως η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας στην προπόνηση, η Πέμπτη, θα είναι… ροζ. Εμφανίζονταν φορώντας ότι πιο αστείο μπορούσαν να βρουν- ή να φτιάξουν- σε αυτό το χρώμα. Βαμμένα νύχια, παπούτσια, αστεία μπλουζάκια, μέχρι και φούστες μπαλέτου ήταν ο «καμβάς» τους σε αυτή την πρωτότυπη ιστορία άντλησης… Ολυμπιακού πνεύματος.

Τις φωτογραφίες τους τις ανέβαζαν στο twitter. Και σύντομα ο κόσμος ανταποκρίθηκε, στέλνοντάς τους τις δικές τους «ροζ εμπνεύσεις» για να δηλώσουν την υποστήριξή τους στην ομάδα.

«Ηταν πολύ όμορφο όλο αυτό. Στο γυμναστήριο έχουμε τις φωτογραφίες μας από τις τελευταίες δέκα "ροζ Πέμπτες" και είναι ωραίο να τις βλέπουμε πριν από την προπόνηση. Μας φτιάχνει τη διάθεση», κατέληξε η Ράνταλ.

Επιμέλεια: Ρούλα Βλασσοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x