Ελλάδα

Μπακαρέ: «Μεγάλη ομάδα η Ελλάδα, αλλά…»

Την πεποίθηση πως η Νιγηρία μπορεί να κοιτάξει στα «μάτια» την Ελλάδα, στον προημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά, εξέφρασε ο Άγιο Μπακαρέ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αφρικανικής ομάδας τόνισε πως οι παίκτες του δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί στο σύνολο του Ηλία Ζούρου.

Την πεποίθηση πως η Νιγηρία μπορεί να κοιτάξει στα «μάτια» την Ελλάδα, στον προημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά, εξέφρασε ο Άγιο Μπακαρέ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αφρικανικής ομάδας τόνισε πως οι παίκτες του δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί στο σύνολο του Ηλία Ζούρου.

«Αποδείξαμε πως ανήκουμε στο πιο ψηλό επίπεδο του Παγκοσμίου μπάσκετ. Τώρα έχουμε το ματς με την Ελλάδα, ξέρουμε πως είναι μεγάλη ομάδα, αλλά κι εμείς δεν είμαστε τυχαία εδώ. Εκπροσωπούμε το μπάσκετ της Αφρικής επάξια και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Παίξαμε πρόσφατα φιλικό, είδατε πως έχουμε ικανότητες. Δεν πρόκειται να παραδοθούμε αμαχητί. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, θα χτυπήσουμε την Ελλάδα στα αδύνατα σημεία της και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε», δήλωσε αρχικά ο Άγιο Μπακαρέ, ο οποίος χρησιμοποίησε κινήσεις… μποξ, την ώρα που έλεγε: «Θα χτυπήσουμε και θα παλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x