Euroleague

Στη Βαρκελώνη οι Αγγελόπουλοι

Το «παρών» στην κλήρωση της Ευρωλίγκας που θα γίνει την Παρασκευή (6/7) στη Βαρκελώνη, θα δώσουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον Χρήστο Σταυρόπουλο. Ο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θα μεταβούν στην ισπανική πόλη μόνο για να μάθουν τους αντιπάλους των «ερυθρολεύκων» στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και για να παραλάβουν το βραβείο «παράγοντες της χρονιάς», το οποίο κατέκτησαν φέτος.

Το «παρών» στην κλήρωση της Ευρωλίγκας που θα γίνει την Παρασκευή (6/7) στη Βαρκελώνη, θα δώσουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον Χρήστο Σταυρόπουλο.

Ο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θα μεταβούν στην ισπανική πόλη μόνο για να μάθουν τους αντιπάλους των «ερυθρολεύκων» στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και για να παραλάβουν το βραβείο «παράγοντες της χρονιάς», το οποίο κατέκτησαν φέτος.

Η κλήρωση της Ευρωλίγκας είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 (ώρα Ελλάδας) στη Βαρκελώνη, με τον Ολυμπιακό να είναι στο γκρουπ των ισχυρών, μαζί με Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τους αντιπάλους τους στους ομίλους, με στόχο την πρόκριση στο Final 4 του Λονδίνου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν τη φετινή χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x