Ελλάδα

Με στόχο την… διπλή πρόκριση

Τη νίκη με την οποία θα αυξήσει τις πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση του Euro 2012 U-19 θα επιδιώξει η Εθνική Νέων απέναντι στην οικοδέσποινα Εσθονία (17:00). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Ισπανούς πως έχει δυνατότητες να διακριθεί στη διοργάνωση, αρκεί τα παιδιά του Κώστα Τσάνα να παρουσιαστούν σοβαρά και να πιστέψουν στις ικανότητές τους.

Τη νίκη με την οποία θα αυξήσει τις πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση του Euro 2012 U-19 θα επιδιώξει η Εθνική Νέων απέναντι στην οικοδέσποινα Εσθονία (17:00).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Ισπανούς πως έχει δυνατότητες να διακριθεί στη διοργάνωση, αρκεί τα παιδιά του Κώστα Τσάνα να παρουσιαστούν σοβαρά και να πιστέψουν στις ικανότητές τους.

Τη συγκεκριμένη εμφάνιση χρειάζεται να επαναλάβουν οι νεαροί διεθνείς, ώστε να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι στους Εσθονούς. «Πρόκειται για μία πολύ γυμνασμένη ομάδα, έχουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία, όμως δυσκολεύονται στο επιθετικό κομμάτι. Ωστόσο, έχουνε παιδιά που είναι πολύ δυνατά», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Η Εθνική θα προσπαθήσει να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης στα ημιτελικά του τουρνουά, ενώ παράλληλα θα εξασφαλίσει την παρουσία της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20 που θα διεξαχθεί του χρόνου στην Τουρκία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Καντριογκ» του Ταλίν και διαιτητής θα είναι ο Ντάνι Μακέλι από την Ολλανδία.

Πιθανές ενδεκάδες

Εσθονία (Άρνο Πίπερς): Γκούρνικ, Κουκέπαλ, Μετς, Πικ Ίνγκερμαν, Κλέμερ, Ρόντσεπ, Άνιερ, Λεπίστου, Λούιγκεντ, Ράτελ

Ελλάδας (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης, Σταφυλίδης, Μπάλλας, Φουρλάνος, Γιαννιώτας, Κατίδης, Μαυρίας Διαμαντάκος

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου

3/7: ΕΛΛΑΔΑ - Ισπανία 1-2
3/7: Εσθονία - Πορτογαλία 0-3
6/7: Εσθονία - ΕΛΛΑΔΑ (17:00)
6/7: Πορτογαλία - Ισπανία (19:00)
9/7: Ισπανία - Εσθονία (16:00)
9/7: Πορτογαλία - ΕΛΛΑΔΑ (16:00)

Βαθμολογία


Θέση Ομάδα (Ν-Ι-Η) Διαφορά τερμάτων

1. Πορτογαλία (1-0-0) 3-0
2. Ισπανία (1-0-0) 2-1
3. Ελλάδα (0-0-1) 1-2
4. Εσθονία (0-0-1) 0-3

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x