Stoiximan Super League

Κύπριοι και Κωνσταντίνου στην «Συμμαχία»

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού από την Κύπρο ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» με τους πρώτους εξ’ αυτών να έχουν γίνει ήδη. Στην επίσημη ιστοσελίδα του «Σωματείου» εκδόθηκε ανακοίνωση που ευχαριστεί τους κατοίκους του «Νησιού της Αφροδίτης» όπως κάνει και με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και την οικογένεια του, οι οποίοι γράφτηκαν κι αυτοί στην εταιρεία λαϊκής βάσης.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού από την Κύπρο ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» με τους πρώτους εξ’ αυτών να έχουν γίνει ήδη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του «Σωματείου» εκδόθηκε ανακοίνωση που ευχαριστεί τους κατοίκους του «Νησιού της Αφροδίτης» όπως κάνει και με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και την οικογένεια του, οι οποίοι γράφτηκαν κι αυτοί στην εταιρεία λαϊκής βάσης.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις

Και η Κύπρος στο πλευρό της Συμμαχίας

Η Kύπρος είναι πράσινη, το Παναθηναϊκό στοιχεία στη Μεγαλόνησο κυριαρχεί έναντι οτιδήποτε άλλου και οι φίλοι του τριφυλλιού δείχνουν ξανά τη δύναμή τους. Εκπρόσωποι τοπικού συνδέσμου επικοινώνησαν με τα γραφεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να καταθέσουν (όπως και έκαναν) σε πρώτη φάση χίλια ευρώ, ενώ θα ακολουθήσουν και προσωπικές καταθέσεις και εγγραφές από τα μέλη των κλαμπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κύπρος θα δώσει ένα βροντερό παρόν στην προσπάθειά μας για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού

Η οικογένεια Κωνσταντίνου στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, επισκέφθηκε τα γραφεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και γράφτηκε μέλος τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του με τα δυο τους παιδιά.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x