Ισπανία

Πάει Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε!

Στην ομάδα που δεν έκρυψε ποτέ ότι αγαπά οδεύει κατά πάσα πιθανότητα ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Η διαφωνία του Μαρσέλο Μπιέλσα με τη διοίκηση των Βάσκων κορυφώθηκε την Παρασκευή με ανακοίνωση του συλλόγου εναντίον του Αργεντινού και τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν πιθανότατο αντικαταστάτη του -μόλις επισημοποιηθεί το διαζύγιο- τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Στην ομάδα που δεν έκρυψε ποτέ ότι αγαπά οδεύει κατά πάσα πιθανότητα ο Ερνέστο Βαλβέρδε!

Η διαφωνία του Μαρσέλο Μπιέλσα με τη διοίκηση των Βάσκων κορυφώθηκε την Παρασκευή με ανακοίνωση του συλλόγου εναντίον του Αργεντινού και τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν πιθανότατο αντικαταστάτη του -μόλις επισημοποιηθεί το διαζύγιο- τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Οι σχέσεις του Μαρσέλο Μπιέλσα με τη διοίκηση της Μπιλμπάο κλονίστηκαν ακόμα περισσότερο μετά από δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου ο Αργεντινός, σχετικά με την πρόοδο των έργων που γίνονται στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Προκάλεσαν, έτσι, την επίσημη αντίδρασή του συλλόγου -μέσω επίσημης ανακοίνωσης- η οποία ουσιαστικά υπέγραψε το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών (το οποίο επιβεβαιώθηκε αργότερα με την παραίτηση του Αργεντινού τεχνικού).

Με δεδομένη λοιπόν την εκτίμηση του προέδρου, Γιόσου Ουρούτια, στις ικανότητες του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και στις επαφές που ήδη έχουν γίνει μεταξύ τους, στην Ισπανία θεωρείται βέβαιο πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι ο διάδοχος του Μπιέλσα στον πάγκο της Αθλέτικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x