Games

Τα καλύτερα trailers από video games που έρχονται

Η φετινή Ε3 μπήκε για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και πλέον, ένα μήνα μετά, η αγορά μπαίνει στην καθιερωμένη ήρεμη περίοδο μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όταν και θα τελειώσει η Gamescom και θα αρχίσουν να φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων τα πρώτα games της νέας σεζόν.

Η φετινή Ε3 μπήκε για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και πλέον, ένα μήνα μετά, η αγορά μπαίνει στην καθιερωμένη ήρεμη περίοδο μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όταν και θα τελειώσει η Gamescom και θα αρχίσουν να φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων τα πρώτα games της νέας σεζόν. Όπως θα είδατε, η κάλυψή μας για την μεγάλη έκθεση συνεχίζεται, καθώς ήταν αρκετά τα ραντεβού που κάναμε και οι τίτλοι που είδαμε. Επειδή όμως θελήσαμε να δώσουμε και κάποια -τρόπον τινά- βραβεία, είπαμε να δημιουργήσουμε ένα Top 10 για τα καλύτερα trailers που είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της έκθεσης. Ξεκινάμε λοιπόν…

No 10: Hitman Absolution
Το trailer που άνοιξε την αυλαία για το Hitman Absolution δεν ήρθε για την ακρίβεια μέσα στην Ε3, αλλά λίγες μέρες πριν. Εντάσσεται πάντως στο πλαίσιο της Ε3 προώθησης και ως εκ τούτου κερδίζει μία θέση στην κορυφαία δεκάδα. Αυτή τη φορά ο Agent 47 αντιμετωπίζει μια ομάδα από καλόγριες που δεν είναι όσο αθώες δείχνουν αρχικά…



No 9: Crysis 3
Το Crysis 2 μπορεί να μην είναι τόσο πίσω στο παρελθόν, ωστόσο η Crytek ετοίμασε ένα πρώτο video για το τρίτο μέρος της σειράς που θα έρθει μέσα στους επόμενους μήνες. Νέα στοιχεία gameplay, μεγαλύτεροι χάρτες, πιο ανοιχτές περιοχές και πιο εντυπωσιακά γραφικά είναι ορισμένα από τα στοιχεία που μας περιμένουν στη νέα παραγωγή.



No 8: Far Cry 3
Τον τίτλο είχαμε την τύχη να τον δούμε από κοντά στο ταξίδι μας στο Montreal και τα γραφεία της Ubisoft στον Καναδά και οι εντυπώσεις είναι μέχρι στιγμής εξαιρετικές. Το νέο setting σε συνδυασμό με την άγρια ζούγκλα έρχονται να προβληθούν μέσα από ένα εντυπωσιακό trailer γεμάτο υποσχέσεις για το τι μας περιμένει στην τελική έκδοση.

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x