Ειδήσεις

Καλή εμφάνιση, αλλά ήττα για την Ελλάδα

Την ήττα με 10-7 γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών από την αντίστοιχη της Σερβίας στο πλαίσιο του τουρνουά Πορτουγκαλέτε. Οι διεθνείς μας είχαν καλή απόδοση, αλλά οι «πλάβι» έδειξαν την ποιότητά τους και πήραν το θετικό αποτέλεσμα.

Την ήττα με 10-7 γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών από την αντίστοιχη της Σερβίας στο πλαίσιο του τουρνουά Πορτουγκαλέτε.

Οι διεθνείς μας είχαν καλή απόδοση, αλλά οι «πλάβι» έδειξαν την ποιότητά τους και πήραν το θετικό αποτέλεσμα.

Το συγκρότημα του Ντράγκαν Άντριτς έδειξε καλά στοιχεία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Μοιραία περίοδος για την «γαλανόλευκη» ήταν η 4η, όπου με επιμέρους σκορ 1-4 «γκρέμισε» ό,τι είχε χτίσει καθ’ όλη την διάρκεια του ματς. Πρώτος σκόρερ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Ανδρέας Μιράλης με 2 γκολ.

Τα 8λεπτα: 2-1, 1-2, 3-3, 1-4

Τα γκολ της Εθνικής πέτυχαν οι: Μιράλης 2, Χ. Αφρουδάκης 1, Γ. Αφρουδάκης 1, Μυλωνάκης 1, Γούνας 1, Μουρίκης 1

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας μετά το παιχνίδι, ο βοηθός του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστας Βαμβακάρης, ανέφερε:

«Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι καιν προηγηθήκαμε 2-1 στο πρώτο 8λεπτο, έχοντας καλή αμυντική λειτουργία, και πολύ μεγάλη κινητικότητα στην επίθεση με αρκετές καλές προσπάθειες. Καταφέραμε να προηγηθούμε στα μέσα του τέταρτο 8λέπτου με 7-6, αλλά σε εκείνο το σημείο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεχτήκαμε 4 συνεχόμενα γκολ, χωρίς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Δείχνουμε πως από παιχνίδι σε παιχνίδι καταφέρνουμε να είμαστε κοντά στις ισχυρές ομάδες του αθλήματος, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να αποφύγουμε κάποια επιπόλαια λάθη, γιατί αυτού του επιπέδου οι ομάδες δεν τα συγχωρούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x