Stoiximan Super League

Συμφωνία για Ρουίς!

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της απόκτησης του Άλαν Ρουίς από τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και πιθανότατα θα επικυρωθεί τη Δευτέρα. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στην υπόθεση του Κρίστιαν Τσάβες. Από την πλευρά τους, οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έχουν προβάδισμα για τον Ενρίκε Σερένο.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της απόκτησης του Άλαν Ρουίς από τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και πιθανότατα θα επικυρωθεί τη Δευτέρα.

Ο λόγος είναι ότι οι Πειραιώτες επιθυμούν να ψάξουν το θέμα με τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, αφού στη Λατινική Αμερική υπάρχουν τέτοιου είδους μπερδέματα.

Αν αποδεχθεί ότι ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει μόνο στον Φερνάντο Κοσεντίνο (μάνατζέρ του) και τη Χιμνάσια λα Πλάτα, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κλείσουν τον παίκτη το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ο γνωστός ατζέντης διαβεβαίωσε τον διευθύνοντα σύμβολο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, πως ο νεαρός παίκτης θα «πιάσει» στους πρωταθλητές Ελλάδας και δεν έχει αλλάξει κάτι στα οικονομικά της υπόθεσης.

Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το 60-70% του Ρουίς έναντι περίπου 700.000 ευρώ. Εάν τελικά αποκτηθεί ο 19χρονος παίκτης, τότε θα δημιουργηθεί θέμα με τις θέσεις των ξένων στο ρόστερ της ομάδας. Ηδη στην Αυστρία βρίσκονται πέντε (Ντιόγο, Σουμπίνιο, Φέισα, Πάντελιτς, Γκουλάν), αν και για τον Γκουλάν δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση εάν θ' αποκτηθεί ή όχι.

«Δεν αλλάζει κάτι με Τσάβες»

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με την ενδεχόμενη απόκτηση του Κρίστιαν Τσάβες από τον Ολυμπιακό, λόγω της αποχώρησης του Χουάν Ρικέλμε από την Μπόκα Τζούνιορς.

Προχθές είχε γίνει γνωστό ότι φεύγει ο σπουδαίος παίκτης από την ομάδα και ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών θα είναι ο αντικαταστάτης του, όμως χθες στην Αργεντινή έλεγαν ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν θα επηρεάσει πιθανή πώληση του Τσάβες, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» και της Τίγκρε.

Την ίδια ώρα, στην Πορτογαλία γράφουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προβάδισμα για την απόκτηση του Ενρίκε Σερένο, αν και ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει η Μονακό και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μάλιστα, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 27χρονος στόπερ να έχει μιλήσει με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x