Ελλάδα

Ενίσχυση με Τζόουνς

Την απόκτηση του Άντριου Τζόουνς ανακοίνωσε το Σάββατο η ομάδα μπάσκετ του Ηλυσιακού. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχασαν χρόνο και λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποδέσμευση του Χάρντινγκ Νάνα, προχώρησαν στην ενίσχυση του ρόστερ τους αποκτώντας τον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ. Ο Αμερικανός, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Σλοβενία, αποτελεί εισήγηση του νέου προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Παπανικολάου.

Την απόκτηση του Άντριου Τζόουνς ανακοίνωσε το Σάββατο η ομάδα μπάσκετ του Ηλυσιακού.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχασαν χρόνο και λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποδέσμευση του Χάρντινγκ Νάνα, προχώρησαν στην ενίσχυση του ρόστερ τους αποκτώντας τον 25χρονο φόργουορντ/σέντερ.

Ο Αμερικανός, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Σλοβενία, αποτελεί εισήγηση του νέου προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Παπανικολάου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Άντριου Τζόουνς. Ο 25χρονος (γεν. 1987) Αμερικάνος φόργουορντ/σέντερ με ύψος 2.08 μ. κέρδισε την εκτίμηση του Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτηση του στον πρόεδρο της ομάδας, Παντελή Γαμπιεράκη, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί άμεσα την επιθυμία του κόουτς.

Ο Τζόουνς είναι απόφοιτος του Penn State University και την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην σλοβακική, Nova Ves με την οποία είχε κατά μέσο όρο 16,4 πόντους, 11,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ, κατακτώντας μεταξύ άλλων τον τίτλο του πρώτου ριμπάουντερ του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ιδιαίτερα αθλητικό παίκτη, με συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά και δημιουργικό στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x