Γενικά

Είπε «όχι» ο Μπελούτσι!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Φερνάντο Μπελούτσι σε πρόταση που του έκανε η Ρίβερ Πλέιτ για επιστροφή του στην Αργεντινή. Ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο την φετινή χρονιά και πρώτος στην λίστα του ήταν ο μέσος της Πόρτο.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Φερνάντο Μπελούτσι σε πρόταση που του έκανε η Ρίβερ Πλέιτ για επιστροφή του στην Αργεντινή.

Ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο την φετινή χρονιά και πρώτος στην λίστα του ήταν ο μέσος της Πόρτο.

Οι «μιγιονάριος» επέστρεψαν στο πρωτάθλημα της Κλαουσούρα, μετά από μία σεζόν στην δεύτερη εθνική κατηγορία και στόχος τους είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα κάνει την διαφορά.

Ο Μπελούτσι ήταν στο στόχαστρο και μάλιστα, εφόσον υπέγραφε, ο τεχνικός του συλλόγου θα του έδινε τα «κλειδιά» του κέντρου, «χτίζοντας» μία ομάδα γύρω από αυτόν.

Ωστόσο, στα άμεσα πλάνα του παίκτη δεν βρίσκεται μία μεταγραφή στην λατινική Αμερική και έχει διαμηνύσει στον ατζέντη του να του βρει μία ομάδα στην Ευρώπη.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x