Ελλάδα

Καταλήγει στην Ούνιξ ο Καϊμακόγλου!

Η Ούνιξ Καζάν θα είναι –εκτός απροόπτου- ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κώστα Καϊμακόγλου. Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ήταν πολύ κοντά στο να φοράει τη φανέλα της Γαλατασαράι από την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο η ρωσική ομάδα μπήκε δυναμικά στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του, κάνοντας του μία σαφώς καλύτερη πρόταση!

Η Ούνιξ Καζάν θα είναι –εκτός απροόπτου- ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κώστα Καϊμακόγλου.

Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ήταν πολύ κοντά στο να φοράει τη φανέλα της Γαλατασαράι από την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο η ρωσική ομάδα μπήκε δυναμικά στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του, κάνοντας του μία σαφώς καλύτερη πρόταση!

Ο Κώστας Καϊμακόγλου το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ύστερα από δύο χρόνια. Όμως, οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με το «τριφύλλι» σε αυτό το διάστημα, όπου κατέκτησε τα πάντα (ελληνικό πρωτάθλημα και Κύπελλο, ευρωπαϊκό), προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Δύο από τις ομάδες που είχαν τον διεθνή φόργουορντ στη μεταγραφική τους λίστα, ήταν οι Γαλατασαράι και Ούνιξ Καζάν, ενώ και οι Κυπελλούχοι Ελλάδας κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.

Η πρώτη καλή πρόταση που είχε ο Κώστας Καϊμακόγλου ήταν από την Τουρκία και τη Γαλατασαράι, η οποία του πρόσφερε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όμως, η Ούνιξ ήταν αυτή που έκανε τη… ρελάνς για τον διεθνή φόργουορντ, προτείνοντάς του το ίδιο συμβόλαιο σε χρονική διάρκεια (δύο χρόνια), αλλά με πιο ανεβασμένες ετήσιες απολαβές, σε σχέση με τους Τούρκους. Μάλιστα, στην τελική απόφαση του Κώστα Καϊμακόγλου, η οποία -εκτός απροόπτου- θα είναι να μετακομίσει στο Καζάν, είναι το γεγονός πως θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στην Ευρωλίγκα (σε αντίθεση με τη Γαλατά που θα παίξει στο Eurocup), καθώς η ρωσική ομάδα θα συμμετέχει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x