Γενικά

Η ζωή μετά το Euro

Μπορεί να έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα από την στιγμή που το Euro 2012 έριξε την αυλαία του, αλλά εσύ ακόμα είσαι σε φάση κατάθλιψης. Γιατί πολύ απλά δεν έχεις με τι να ασχοληθείς μέχρι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Σε καταλαβαίνουμε και νιώθουμε τον πόνο σου. Ωστόσο, μην κάνεις έτσι, αγνέ και αμετανόητε φίλαθλε. Τη λύση στην δίνει τώρα το sport-fm.gr.

Μπορεί να έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα από την στιγμή που το Euro 2012 έριξε την αυλαία του, αλλά εσύ ακόμα είσαι σε φάση κατάθλιψης. Γιατί πολύ απλά δεν έχεις με τι να ασχοληθείς μέχρι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Σε καταλαβαίνουμε και νιώθουμε τον πόνο σου. Ωστόσο, μην κάνεις έτσι, αγνέ και αμετανόητε φίλαθλε. Τη λύση στην δίνει τώρα το sport-fm.gr.

Δες λοιπόν με τι μπορείς να ασχοληθείς το καλοκαίρι μέχρι και την έναρξη των πρωταθλημάτων σε Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ολυμπιακοί Αγώνες

Αρχής γενομένης λοιπόν από το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου ξεκινούν στις 27 Ιουλίου και θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι και τις 12 Αυγούστου. Πάρα πολλά αθλήματα, ρεκόρ, μετάλλια και το ολυμπιακό πνεύμα στις δόξες του για τα μάτια σου (και των υπολοίπων βέβαια) μόνο. Τώρα αν έχεις και τίποτα χρήματα στην άκρη και φύγεις για κανένα Λονδίνο, ακόμα καλύτερα.



Tour de France (ποδηλασία)

Ναι φίλαθλε για κάποιους σε αυτόν τον πλανήτη υπάρχουν και αυτά τα αθλήματα. Μάλιστα ο ποδηλατικός γύρος της Γαλλίας και μεγάλο ενδιαφέρον έχει και γίνεται χαμός για το ποιος θα είναι ο νικητής. Και επειδή έχει ήδη ξεκινήσει από τις 30 Ιουνίου, προλαβαίνεις να το παρακολουθήσεις, καθώς τελειώνει στις 22 Ιουλίου. Ενημερώσου λοιπόν και μην ξινίζεις τα μούτρα σου γιατί είπαμε, δεν έχει και πολλά για να ασχοληθείς.



Γκολφ (British Open)

Ναι εντάξει κατανοητό… Το πιο πιθανό είναι ότι τώρα που διάβασες γκολφ θα σκέφτηκες, μα καλά μας δουλεύουν; και ίσως να το έχεις ένα δίκιο, αλλά όχι απόλυτο. Να ξέρεις λοιπόν ότι όσο και αν σου φαίνεται περίεργο ένας παίκτης του γκολφ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο. Αυτός είναι ο Τάιγκερ Γούντς. Άσε που το εν λόγω άθλημα παιζόταν από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά και από την «καλή κοινωνία». Αξίζει λοιπόν να κάτσεις μεταξύ 19 και 22 Ιουλίου να δεις τι είναι αυτό με το οποίο ασχολούνται τόσοι πολλοί.



Ποδόσφαιρο (προκριματικά- φιλικά προετοιμασίας)

Και για να μη νομίζεις ότι πέρασε στα ψιλά το τι πραγματικά θέλεις να δεις γιατί υπάρχει και ποδόσφαιρο. Προκριματικά Champions League και Europa με τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει από τις 3 Ιουλίου παρακαλώ και θα συνεχιστούν μέχρι και την κλήρωση στα τέλη Αυγούστου. Αξίζει λοιπόν να τσεκάρεις τις ημερομηνίες και να δεις πότε γίνεται τι και να το παρακολουθήσεις. Επίσης έχουμε και τα φιλικά, τα οποία άλλωστε ως γνώστης της λειτουργίας των ομάδων θα θέλεις να δεις για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Δες λοιπόν και ονειρέψου τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας.

Διακοπές

Ναι καλά διάβασες… Ξέρουμε ότι λεφτά δεν περισσεύουν αλλά ειλικρινά τις έχεις ανάγκη. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνεις στην Αθήνα, μπορείς κάλλιστα να το εκμεταλλευτείς και να περάσεις καλά. Όπως και να έχει άσε για λίγο τα αθλητικά και κοίτα να χαλαρώσεις αυτές τις μέρες γιατί ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος. Χρόνος για σπορ υπάρχει… κοίτα λοιπόν αγαπητέ φίλαθλε- αναγνώστη να κάνεις ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άκου την συμβουλή μας και… καλές βουτιές.



Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x