Αγγλία

Ξεκίνησε… φορτσάτος ο Βέλλιος!

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε την προετοιμασία της Έβερτον για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόστολος Βέλλιος! Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε προπονήσεις με τα «ζαχαρωτά» στην Αυστρία, βρήκε δίχτυα στο πρώτο οικογενειακό διπλό και θύμισε σε όλους τους λόγους που την περασμένη περίοδο άπαντες υποκλίνονταν στην αφοσίωση και το ταλέντο του

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε την προετοιμασία της Έβερτον για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόστολος Βέλλιος!

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε προπονήσεις με τα «ζαχαρωτά» στην Αυστρία, βρήκε δίχτυα στο πρώτο οικογενειακό διπλό και θύμισε σε όλους τους λόγους που την περασμένη περίοδο άπαντες υποκλίνονταν στην αφοσίωση και το ταλέντο του.

Για την ιστορία το... ξεμούδιασμα τελείωσε ισόπαλο 1-1, με τον αρχηγό της ομάδας Φιλ Νέβιλ να σημειώνει το άλλο γκολ.

Η προετοιμασία συνεχίζεται και το πρόγραμμα προβλέπει επιστροφή στην Αγγλία και στη συνέχεια ταξίδι για την Σκωτία. Στο πρόγραμμα συμμετέχει κανονικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Έβερτον, Στίφεν Νέισμιθ, ενώ με άδεια λείπουν όσοι συμμετείχαν στο πρόσφατο Euro.

Τόσο ο βοηθός προπονητή του Ντέιβιντ Μόγιες, όσο και ο αρχηγός, Φιλ Νέβιλ, σε πρόσφατες δηλώσεις τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα δείγματα των ποδοσφαιριστών στις πρώτες τους προπονήσεις για τη νέα περίοδο.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x