Stoiximan Super League

Ζαρντίμ: «Αποφάσεις μετά τα φιλικά»

Μετά τα φιλικά της ομάδας στην Αυστρία κι έχοντας σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ θα αποφασίσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τις… ανάγκες του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας στο Άχενκιρχ. «Στο τέλος θα δούμε τι κάναμε και θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, ενώ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη μέχρι στιγμής ανταπόκριση των παικτών στις απαιτήσεις του.

Μετά τα φιλικά της ομάδας στην Αυστρία κι έχοντας σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ θα αποφασίσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τις… ανάγκες του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας στο Άχενκιρχ.

«Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι τρεις μέρες για μας, γιατί πρέπει να συντονιστούμε ως ομάδα. Να δούμε πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε, γενικά, στο γήπεδο και την προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό να γνωριστούμε όλοι καλά. Στο μέλλον θα δουλέψουμε καλύτερα ομαδικά. Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας πρέπει να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση αλλά και την τεχνική των παικτών. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα παίξουμε για να έχω μια εικόνα από την ομάδα και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Στο τέλος θα δούμε τι κάναμε και θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, ενώ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη μέχρι στιγμής ανταπόκριση των παικτών στις απαιτήσεις του.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς τους παίκτες. Είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνουν τώρα για να καταλάβουν τη μεθοδολογία της δουλειάς μου και οφείλω να πω ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά ως τώρα», ανέφερε ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x