Γαλλία

Λόπες: «Λατρεύω τη Λιόν»!

Με την αγάπη που έχει για τη Λιόν… απάντησε ο Λισάντρο Λόπες στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το «Ζερλάν». Επίσης, ο Αργεντινός επιθετικός ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόταση από κάποια ομάδα, ενώ τόνισε πως αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να χτιστεί ένα σύνολο, το οποίο θα φέρει τους «λιονέ» ξανά στην κορυφή.

Με την αγάπη που έχει για τη Λιόν… απάντησε ο Λισάντρο Λόπες στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το «Ζερλάν».

Επίσης, ο Αργεντινός επιθετικός ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόταση από κάποια ομάδα, ενώ τόνισε πως αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να χτιστεί ένα σύνολο, το οποίο θα φέρει τους «λιονέ» ξανά στην κορυφή.

«Αυτή τη στιγμή δεν ανησυχώ», είπε αρχικά ο Λισάντρο Λόπες για την κριτική που είχε ασκήσει σε κάποιους παίκτες ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς, ενώ πρόσθεσε: «Θα το πω για άλλη μία, θέλουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες της ομάδας».

Στη συνέχεια ο Αργεντινός επιθετικός ερωτήθηκε για το αν έχει πρόταση από άλλη ομάδα, για να αφήσει το «Ζερλάν»: «Όχι, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Είχε αναφερθεί κάτι για τη Μάλαγα, αλλά κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου. Θα το πω για άλλη μία φορά. Λατρεύω τη Λιόν!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x