Ευρώπη

Και η Μακάμπι για Άντερσεν!

Μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπήκε στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Ντέιβιντ Άντερσεν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ. Η «ομάδα του λαού» έχει αποδυναμωθεί αισθητά στη φροντ λάιν, αφού αποχώρησαν οι Ρίτσαρντ Χέντριξ και Σοφοκλής Σχορτσανίτης, με αποτέλεσμα ο μέχρι πρότινος φόργουορντ της Σιένα να είναι ψηλά στη λίστα του Μπλατ.

Μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπήκε στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Ντέιβιντ Άντερσεν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ.

Η «ομάδα του λαού» έχει αποδυναμωθεί αισθητά στη φροντ λάιν, αφού αποχώρησαν οι Ρίτσαρντ Χέντριξ και Σοφοκλής Σχορτσανίτης, με αποτέλεσμα ο μέχρι πρότινος φόργουορντ της Σιένα να είναι ψηλά στη λίστα του Μπλατ.

Εκτός από την περίπτωση Άντερσεν, οι άνθρωποι της Μακάμπι, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κρατήσουν στο ρόστερ τους και τον Μίλαν Μάτσβαν, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε, αγωνιζόταν ως δανεικός στην Παρτιζάν.

Ο Σέρβος φόργουορντ είχε εκδηλώσει -πρόσφατα- την επιθυμία να αποχωρήσει από το Τελ Αβίβ, ωστόσο σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο, η «ομάδα του λαού» αναμένεται να τον δελεάσει, προκειμένου να μείνει, διαβεβαιώνοντάς τον πως θα έχει πιο αναβαθμισμένο ρόλο τη σεζόν που έρχεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x