F1

Βγήκαν τα μαχαίρια στη Φόρμουλα 1

Μπορεί ο Παστόρ Μαλδονάδο να θέλησε να υποβαθμίσει το ατύχημα που είχε με τον Σέρχιο Πέρες, ωστόσο ο τελευταίος ζήτησε από τους αγωνοδίκες να κάνουν κάτι με τον πιλότο από τη Βενεζουέλα, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε επικίνδυνο. Οι δύο πιλότοι είχαν επαφή κατά τη διάρκεια του γκραν πρι στην πίστα του Σίλβερστοουν με τον Πέρες να τονίζει πως ο Μαλδονάδο δεν θα μάθει αν δεν τιμωρηθεί.

Μπορεί ο Παστόρ Μαλδονάδο να θέλησε να υποβαθμίσει το ατύχημα που είχε με τον Σέρχιο Πέρες, ωστόσο ο τελευταίος ζήτησε από τους αγωνοδίκες να κάνουν κάτι με τον πιλότο από τη Βενεζουέλα, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε επικίνδυνο.

Οι δύο πιλότοι είχαν επαφή κατά τη διάρκεια του γκραν πρι στην πίστα του Σίλβερστοουν με τον Πέρες να τονίζει πως ο Μαλδονάδο δεν θα μάθει αν δεν τιμωρηθεί.

«Πραγματικά ελπίζω οι αγωνοδίκες να κάνουν κάτι γιατί στους τελευταίους τρεις- τέσσερις αγώνες ο Μαλδονάδο κάτι κάνει σε άλλους πιλότους. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου καταστρέφει το τριήμερο. Έκανε το ίδιο με τον Χάμιλτον στη Βαλένθια και του έδωσαν ποινή διέλευσης από τα πιτ, κάτι που δεν είναι αρκετό. Αυτός ο τύπος δεν θα μάθει αν δεν κάνουν κάτι μαζί του, είναι επικίνδυνος», ανέφερε ο Πέρες.

Από την πλευρά του ο Μαλδονάδο χαρακτήρισε το ατύχημα τους, μία συνηθισμένη επαφή που συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός γκραν πρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x