F1

Αλόνσο: «Περίεργο συναίσθημα»

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Φερνάντο Αλόνσο μετά το βρετανικό γκραν πρι, στο οποίο… έχασε την καρό σημαία τέσσερις γύρους πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Ο πιλότος της σκουντερία, ο οποίος είδε τον Μαρκ Γουέμπερ να τον προσπερνά λίγο πριν την καρό σημαία δήλωσε χαρούμενος για τη δεύτερη θέση, αλλά και για τις βελτιώσεις που έχει υποστεί το μονοθέσιο της Ferrari.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Φερνάντο Αλόνσο μετά το βρετανικό γκραν πρι, στο οποίο… έχασε την καρό σημαία τέσσερις γύρους πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Ο πιλότος της σκουντερία, ο οποίος είδε τον Μαρκ Γουέμπερ να τον προσπερνά λίγο πριν την καρό σημαία δήλωσε χαρούμενος για τη δεύτερη θέση, αλλά και για τις βελτιώσεις που έχει υποστεί το μονοθέσιο της Ferrari.

«Είμαι χαρούμενος με τη δεύτερη θέση. Το συναίσθημα του να χάνεις δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ βρίσκεσαι στην κορυφή είναι περίεργο. Σίγουρα μετά από μία ώρα θα είμαι πολύ χαρούμενος.

Το μονοθέσιο μας ήταν καλό στη Βαλένθια και εδώ, σε μία εντελώς διαφορετική πίστα, φαίνεται πως έχει καλή απόδοση, συνεπώς είμαι χαρούμενος από τις βελτιώσεις. Ωστόσο, θέλουμε ακόμη ένα βήμα για να κλείσουμε τη διαφορά από τους υπόλοιπους
», ήταν τα λόγια του Αλόνσο, ο οποίος συνεχίζει να προηγείται στο πρωτάθλημα των πιλότων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x