Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει του Μαϊστόροβιτς

Το… ψηστήρι στον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς συνεχίζουν οι άνθρωποι της Κέρκυρας. Ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος των «Φαιάκων», ώστε να πάρει τα δεδουλευμένα του, ωστόσο, οι διοικούντες τον σύλλογο ψάχνουν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τον ποδοσφαιριστή ώστε να αυτός να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα τους και τη νέα σεζόν.

Το… ψηστήρι στον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς συνεχίζουν οι άνθρωποι της Κέρκυρας.

Ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος των «Φαιάκων», ώστε να πάρει τα δεδουλευμένα του, ωστόσο, οι διοικούντες τον σύλλογο ψάχνουν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τον ποδοσφαιριστή ώστε να αυτός να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα τους και τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, ο Μαϊστόροβιτς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Κέρκυρα, αλλά τόσο οι οφειλές προς το πρόσωπό του όσο και το «στενό» μαρκάρισμα που υπάρχει από τον Άρη, έχουν κάνει τον 31χρονο στόπερ να έχει «κλειστά» τα χαρτιά του.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν η απόφαση για το αν θα παραμείνει στο ρόστερ των «Φαιάκων» και τη νέα αγωνιστική χρονιά θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x