Stoiximan Super League

Ανοίγει ο δρόμος για Ραπτάκη

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Δημήτρη Ραπτάκη αναμένεται να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση τις επόμενες μέρες. Ο 25χρονος αμυντικός ενημερώθηκε από την διοίκηση του Πλατανιά ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του και πλέον οι Ηρακλείωτες μπορούν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Δημήτρη Ραπτάκη αναμένεται να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση τις επόμενες μέρες.

Ο 25χρονος αμυντικός ενημερώθηκε από την διοίκηση του Πλατανιά ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του και πλέον οι Ηρακλείωτες μπορούν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Την περσινή σεζόν, ο οπισθοφύλακας των Χανιωτών είχε ενεργό συμμετοχή στην πορεία της ομάδας του βοηθώντας τον Πλατανιά να κερδίσει την άνοδο στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Παρ’ όλα αυτά, δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Γιάννη Χατζηνικολάου και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ΟΦΗ φαίνεται «ζεστός» για την περίπτωσή του, καθώς είναι μία εφικτή λύση εάν συνυπολογιστούν και τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου.

Πάντως δεν «παίζει» μόνος του για την απόκτησή του, καθώς και οι Άρης και Πανσεραϊκός σκέφτονται να του προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x