Stoiximan Super League

Η πρόταση ήρθε, ο Μάκος φεύγει!

Στα γραφεία της ΑΕΚ έφτασε την Κυριακή η πρόταση που αναμενόταν από την Μόναχο 1860 για τον Γρηγόρη Μάκο. Η διοίκηση της Ένωσης, είναι σε επικοινωνία με τον γερμανικό σύλλογο ώστε να φτάσουν σε οριστική συμφωνία για την μετακίνηση του διεθνούς μέσου, η οποία θα φέρει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ομάδας. , δήλωσε ο Πέτρος Παππάς μετά την συνάντηση με τον Θωμά Μαύρο.

Στα γραφεία της ΑΕΚ έφτασε την Κυριακή η πρόταση που αναμενόταν από την Μόναχο 1860 για τον Γρηγόρη Μάκο.

Η διοίκηση της Ένωσης, είναι σε επικοινωνία με τον γερμανικό σύλλογο ώστε να φτάσουν σε οριστική συμφωνία για την μετακίνηση του διεθνούς μέσου, η οποία θα φέρει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ομάδας.

Η διοίκηση της Ένωσης γνώριζε για το ενδιαφέρον της Μόναχο 1860 αλλά δεν είχε στα χέρια της επίσημη πρόταση. Μέχρι την Κυριακή, όταν και εκείνη έφτασε στα ταμεία της ομάδας. Από εκείνη την ώρα, οι δύο σύλλογοι είναι σε επαφές προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες, να κλείσει το deal και να φύγει ο παίκτης για Γερμανία.

Εξάλλου στην ΑΕΚ, είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη για ρευστό που αυτό που ενδιαφέρει την διοίκηση είναι να μπουν τα χρήματα μετρητά και άμεσα στα ταμεία της, κάτι που αναμένεται να γίνει. Ο διεθνής μέσος πάντως δεν αποκλείεται την Δευτέρα να είναι στα Σπάτα για την «πρώτη» της ομάδας, κυρίως για να μιλήσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μάκος θα αναχωρήσει άμεσα για Μόναχο ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Δοκιμάζει Γιάγκο

Στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από τον Βαγγέλη Βλάχο στην ΑΕΚ, θα έρθει την Τρίτη ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Γιάγκο Φερνάντεζ. Πρόκειται για ένα στόπερ ύψους 1.92 το 2010-11 αγωνίστηκε στη Μάλμε μετρώντας συνολικά 23 συμμετοχές και 5 γκολ. Στην συνέχεια μετακόμισε στην Ισπανική Χιρόνα με την οποία είχε 5 συμμετοχές και πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος.

Έχει πολλές καλές συστάσεις και θα περάσει από το "μικροσκόπιο" του Βλάχου και εφόσον πείσει και η ΑΕΚ μπορέσει ξανά να αποκτήσει το δικαίωμα μεταγραφής, θα αποκτηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x