Αγγλία

Κοντά σε μεταγραφή η Λίβερπουλ

Το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Λίβερπουλ, τουλάχιστον όπως αποκάλυψε ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο προπονητής των «κόκκινων» μίλησε για την περιοδεία του συλλόγου στην Αμερική και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Λίβερπουλ, τουλάχιστον όπως αποκάλυψε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο προπονητής των «κόκκινων» μίλησε για την περιοδεία του συλλόγου στην Αμερική και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η μεταγραφική πολιτική της ομάδας προέβλεπε λίγες και καλές κινήσεις, όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα ο 39χρονος προπονητής.

Η πρώτη από αυτές είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της, με τον Ρότζερς να αποκαλύπτει ότι η Λίβερπουλ πλησιάζει στις …υπογραφές.

Η ερώτηση ήταν σαφής. «Περιμένετε να κάνετε μεταγραφή πριν η ομάδα φύγει για την Αμερική;»

«Ελπίζω», απάντησε ο Ρότζερς για να προσθέσει:

«Δεν θα είναι τόσοι πολλοί παίκτες, όπως γράφουν οι εφημερίδες. Τα ονόματα που συνδέονται με το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ είναι όντως καλοί παίκτες, αλλά εμείς έχουμε κινηθεί μόνο για τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές ως τώρα. Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα αυτή ή την επόμενη θα έχουμε αποκτήσει παίκτη».

Ο τεχνικός της ομάδας απέφυγε να σχολιάσει τη φημολογούμενη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Εστέμπαν Γκρανέρο και την αρνητική απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας ότι ποτέ δεν σχολιάζει «κάτι πριν γίνει κάποια μεταγραφή».

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x