Stoiximan Super League

Και επίσημα… επαγγελματίες

Την ευκαιρία να αγωνίζονται από του χρόνου με την επαγγελματική ομάδα του ΟΦΗ θα έχουν τρεις παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίοι το μεσημέρι της Δευτέρας (9/7) υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα του Ηρακλείου. Ο λόγος για τους Αρμάντο Ντελία, Ραφαήλ Μπαμπουλάκη και Γιώργο Καπετανάκη.

Την ευκαιρία να αγωνίζονται από του χρόνου με την επαγγελματική ομάδα του ΟΦΗ θα έχουν τρεις παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίοι το μεσημέρι της Δευτέρας (9/7) υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο λόγος για τους Αρμάντο Ντελία, Ραφαήλ Μπαμπουλάκη και Γιώργο Καπετανάκη.

Αν και ο Σήφης Κορωνάκης σε παλαιότερές του δηλώσεις είχε πει πως δεν θα πραγματοποιηθούν νέες μεταγραφές μέχρι να αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ από τις εκλογές της 11ης Ιουλίου.

Όπως και να έχει για να τεθούν σε ισχύ τα συμβόλαια των τριών νέων αποκτημάτων του ΟΦΗ, αλλά και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών η ΠΑΕ ΟΦΗ πρέπει πρώτα να αποκτήσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έστειλε μήνυμα για ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο του συντοπίτη Εργοτέλη, Αποστόλη Παπουτσάκη.

Αναλυτικά η δήλωση του Σ. Κορωνάκη για τις τρεις νέες μεταγραφές:

«Έχω ήδη αναφέρει και θα το επαναλάβω και σήμερα ότι ο ΟΦΗ πρέπει να δώσει ευκαιρίες και να αξιοποιήσει τα δικά του παιδιά τα οποία αποδεδειγμένα έχουν δυνατότητες και προοπτική. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα οι Ντελία, Καπετανάκης, Μπαμπουλάκης, υπέγραψαν συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Μπαμπουλάκης έχει ήδη δοθεί δανεικός δύο φορές και δεν μπορεί να δοθεί για τρίτη Υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο έχει την ευκαιρία να δοθεί δανεικός στην Επισκοπή, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί σε ένα δυνατό πρωτάθλημα.

Η νέα σεζόν έχει πολλές ιδιαιτερότητες για τον ΟΦΗ που είναι υποχρεωμένος να στηριχθεί σε νέα παιδιά. Οι παίκτες που έχουν έλθει στον ΟΦΗ έχουν μεγάλη διάθεση για δουλειά, ενώ είναι ιδιαίτερα αξιόλογοι χαρακτήρες. Όλοι θα πρέπει να σταθούν κοντά στην ομάδα μας και να την βοηθήσουν στη νέα της προσπάθεια»


Αναλυτικά οι δηλώσεις και των τριών αποκτημάτων του ΟΦΗ:


Αρμάντο Ντελία: «Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την ευκαιρία που μου δίνει ν αγωνισθώ στον ΟΦΗ. Το όνειρο μου είναι να φορέσω τη φανέλα της μεγάλης ομάδας. Από δω και πέρα γνωρίζω πολύ καλά ότι χρειάζεται πολύ δουλειά και ξέρω ότι οι υποχρεώσεις μου είναι μεγάλες. Θα δικαιώσω όλους αυτούς που πιστεύουν σε μένα.»

Ραφαήλ Μαμπουλάκης: «Είναι μια σημαντική στιγμή για μένα η σημερινή ημέρα γιατί υλοποιώ ένα όνειρο που έχω. Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει».

Γιώργος Καπετανάκης: «Ευχαριστώ πολύ το πρόεδρο κ. Σήφη Κορωνάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θέλω να τον διαβεβαιώσω, αλλά και όλους όσους με έχουν βοηθήσει ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους δικαιώσω».

-Ο Ντελία έχει γεννηθεί στις 11-3-1992. Ηταν από τους καλύτερους παίκτες στη σεζόν που έληξε της ομάδας Νέων Κ20 του ΟΦΗ. Μπορεί να αγωνισθεί με την ίδια επιτυχία από την αριστερή μεριά, είτε σαν μπακ, είτε σαν χαφ ή επιθετικός.

-Ο Μπαμπουλάκης προέρχεται κι αυτός από τις ακαδημίες του ΟΦΗ. Αγωνίσθηκε πέρυσι στις Ασίτες και ήταν από τα κορυφαία αριστερά μπακ. Εχει γεννηθεί στις 17-10-1994.

-Ο Καπετανάκης αγωνίσθηκε τη περίοδο 2011-2012 στην ομάδα της Χερσονήσου. Είναι μέσος με ανασταλτικές και οργανωτικές ικανότητες. Ηταν από τους κορυφαίους παίκτες στον όμιλο της Κρήτης. Εχει γεννηθεί στις 25-3-1991.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x