Αγγλία

Η δίκη του Τέρι!

Ο… δικαστικός Γολγοθάς του Τζον Τέρι συνεχίζεται, με νέα δεδομένα αυτή τη φορά! Ο Άντον Φέρντιναντ, στην κατάθεσή του, υποστήριξε πως ουδέποτε ο ίδιος άκουσε τον αρχηγό της Τσέλσι να τον βρίζει, ενώ αρνήθηκε πως τον κατηγόρησε για ρατσιστική επίθεση!

Ο… δικαστικός Γολγοθάς του Τζον Τέρι συνεχίζεται, με νέα δεδομένα αυτή τη φορά!

Ο Άντον Φέρντιναντ, στην κατάθεσή του, υποστήριξε πως ουδέποτε ο ίδιος άκουσε τον αρχηγό της Τσέλσι να τον βρίζει, ενώ αρνήθηκε πως τον κατηγόρησε για ρατσιστική επίθεση!

Ξεκινώντας από τα βασικά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Τέρι αποκάλεσε «γ******ο μαύρο μ***ι» τον αδερφό του Ρίο Φέρντιναντ, στις 23 Οκτωβρίου, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Λόφτους Ρόουντ» ανάμεσα στην ΚΠΡ και την Τσέλσι.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του άσου των «μπλε», υποστήριξαν ότι ο πελάτης τους επανέλαβε αυτές τις λέξεις με σαρκαστικό ύφος και ειρωνευόμενος τον Φέρντιναντ για όσα είχε προλάβει να πει αυτός αναφορικά με παρελθοντική ιστορία του αρχηγού της Τσέλσι.

O Άντον Φέρντιναντ παραδέχθηκε πως ουδέποτε άκουσε ο ίδιος τον Τζον Τέρι να τον βρίζει, ενώ δήλωσε ότι όντως προσπάθησε να τον εκνευρίσει με υπονοούμενα για το περιστατικό του παρελθόντος με τον Τέρι και τη σύντροφο πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι…

Διαβάστε στο england365.gr όλους τους διαλόγους και όλα όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στο δικαστήριο του Λονδίνου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x