Επικαιρότητα

Διακοπές πάνω στο κύμα...

Μέχρι τις 20 Ιουλίου το Plaza Resort Hotel προτείνει δελεαστικά πακέτα για διακοπές με στυλ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Η ειδική προσφορά του ξενοδοχείου, περιλαμβάνει πρωϊνό καθώς και όλους τους φόρους με 72,50€ ανά διανυκτέρευση το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Τα παιδιά έως 4 ετών φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν.

Μέχρι τις 20 Ιουλίου το Plaza Resort Hotel προτείνει δελεαστικά πακέτα για διακοπές με στυλ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
Η ειδική προσφορά του ξενοδοχείου, περιλαμβάνει πρωϊνό καθώς και όλους τους φόρους με 72,50€ ανά διανυκτέρευση το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Τα παιδιά έως 4 ετών φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν.

Το υψηλής αισθητικής ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στην Ανάβυσσο, μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο πάνω ακριβώς στην θάλασσα, με ιδιωτική αμμουδιά, πολύ καλό σέρβις και όλα αυτά σε απόσταση 20 λεπτών από την Αττική οδό.
Τα 135 δωμάτια του Plaza Resort Hotel διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου resort όπως: wi-fi internet, mini bar, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, video on demand, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζια, παντόφλες, κλιματισμό και επώνυμα καλλυντικά!

Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία με θαλάσσια σπορ, πισίνα, γήπεδα τένις και mini soccer, υπηρεσίες μασάζ, 24ωρο room service, business center και parking.

Για όσους δεν θέλουν να απομακρυνθούν από την Αττική αλλά να είναι κοντά στη θάλασσα, το Plaza Resort αποτελεί μιά καλή επιλογή.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x