Ευρώπη

Άλλο ένα ταλέντο «ψηφίζει» Παρτιζάν!

Ακόμα και… τώρα πάει ο Μάριο Χεζόνια στο Βελιγράδι για να φορέσει τη φανέλα της Παρτιζάν. Ο νεαρός Κροάτης (17χρ. 2,02μ.), ο οποίος θεωρείται -αυτή τη στιγμή- ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε, πως θέλει σαν… τρελός να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ενώ αποκάλυψε πως έχει πρόταση και από ελληνική ομάδα.

Ακόμα και… τώρα πάει ο Μάριο Χεζόνια στο Βελιγράδι για να φορέσει τη φανέλα της Παρτιζάν.

Ο νεαρός Κροάτης (17χρ. 2,02μ.), ο οποίος θεωρείται -αυτή τη στιγμή- ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε, πως θέλει σαν… τρελός να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ενώ αποκάλυψε πως έχει πρόταση και από ελληνική ομάδα.

«Διάβασα ότι ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς με θέλει, όπως έχω ακούσει πως ενδιαφέρονται για μένα η Μπαρτσελόνα αλλά και ομάδες από την Ελλάδα και την Τουρκιά. Από αυτές, φυσικά, η αγαπημένη μου είναι η Παρτιζάν ακόμα και από την ομάδα μου που είναι η Τσιμπόνα. Τέτοιοι οπαδοί δεν υπάρχουν πουθενά. Μπροστά σε όλες τις προτάσεις θα έδινα 300% πιθανότητες να πάω εκεί», δήλωσε ο Μάριο Χεζόνια σε κροατική ιστοσελίδα για το ενδεχόμενο να μετακομίσει από την ΚΚ Ζάγκρεμπ, στη Σερβία και την Παρτιζάν.

Ο Χεζόνια προκάλεσε τον θαυμασμό όλων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U17, καθώς ήταν από τους πρωταγωνιστές της εθνικής ομάδας της Κροατίας, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Σε 8 αγώνες, ο 17χρονος είχε κατά μέσο όρο 20,8 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x