Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί, η Φενέρ πολιορκεί…

Μετά την απόκτηση των Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Μάικ Μπράμου, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει πλέον όλο του το ενδιαφέρον για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μάικ Μπατίστ. Όμως, οι «πράσινοι» δεν είναι μόνοι τους στο «παιχνίδι» για τον Αμερικανό φόργουορντ, καθώς ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ να είναι αυτή που του έχει κάνει την καλύτερη πρόταση.

Μετά την απόκτηση των Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Μάικ Μπράμου, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει πλέον όλο του το ενδιαφέρον για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μάικ Μπατίστ.

Όμως, οι «πράσινοι» δεν είναι μόνοι τους στο «παιχνίδι» για τον Αμερικανό φόργουορντ, καθώς ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ να είναι αυτή που του έχει κάνει την καλύτερη πρόταση.

Επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να κρατήσουν τον Μάικ Μπατίστ και γι’ αυτό είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν. Και αυτό, σε μία δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και την «πράσινη» ΚΑΕ να έχει γνωστοποιήσει ήδη το… κουρεμένο μπάτζετ, με το οποίο θα πορευθεί την προσεχή χρονιά. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας που έχει ο Αμερικανός φόργουορντ στην Ευρώπη αλλά και το γεγονός πως δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων.

Όμως, μέχρι τώρα, αυτή που έχει δείξει… έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον Μπατίστ είναι η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Η τουρκική ομάδα, με την πρόσληψη του Σιμόνε Πιανιτζάνι στον πάγκο της, απέδειξε πως θέλει να χτίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα πρωταγωνιστεί τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα. Ο Μπατίστ είναι ψηλά στη μεταγραφική της λίστα, γι’ αυτό οι Τούρκοι του έχουν κάνει μία άκρως δελεαστική πρόταση, προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, προσφέροντάς του κοντά στο 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ποσό που σίγουρα ένας παίκτης δύσκολα αρνείται, ωστόσο μπορεί σε αυτή τη… διελκυστίνδα ανάμεσα στη Φενέρ και τον Παναθηναϊκό, ο «Μιχάλης» να ζυγίσει και την 9ετή παρουσία του στο «τριφύλλι» και μετά να πάρει την τελική του απόφαση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x