Κινηματογράφος

Dark Knight: Πάρτε μια γεύση 13 λεπτών!

Κάτι περισσότερο από ένας μήνας έχει απομείνει (21 Αυγούστου η πρεμιέρα) μέχρι την πρώτη προβολή του στην Ελλάδα και οι παραγωγοί του Dark Knight θέλουν να μας κάνουν περισσότερο ανυπόμονους από ποτέ! Για τον λόγο αυτό «έβγαλαν» στο διαδίκτυο ένα βίντεο συνολικής διάρκειας 13 λεπτών (!!!) για να μας δώσουν μια… γερή γεύση από το αριστούργημα του Κρίστοφερ Νόλαν.

Κάτι περισσότερο από ένας μήνας έχει απομείνει (21 Αυγούστου η πρεμιέρα) μέχρι την πρώτη προβολή του στην Ελλάδα και οι παραγωγοί του Dark Knight θέλουν να μας κάνουν περισσότερο ανυπόμονους από ποτέ!

Για τον λόγο αυτό «έβγαλαν» στο διαδίκτυο ένα βίντεο συνολικής διάρκειας 13 λεπτών (!!!) για να μας δώσουν μια… γερή γεύση από το αριστούργημα του Κρίστοφερ Νόλαν (ναι είμαστε σίγουροι ότι θα είναι αριστούργημα).

Σε αυτά το βίντεο –υπενθυμίζουμε 13 λεπτών- θα μπορέσετε να δείτε σκηνές από την ταινία, από τα γυρίσματά της, αλλά και μικρές συνεντεύξεις του Νόλαν και του υπόλοιπου καστ της ταινίας.

Άρα απλώς έχετε να αποφασίσετε; Είτε βλέπετε το βίντεο και παίρνετε μια μεγάλη γεύση από την ταινία. Είτε το αποφεύγετε γιατί απλώς δεν θέλετε να έχετε δει τίποτα περισσότερο από τα τρέιλερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x