Ισπανία

Δεν θα ασκηθεί πίεση στον Βίγια

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα της επόμενης σεζόν θα έχει ο Νταβίντ Βίγια. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του, αφού είχε υποστεί κάταγμα κνήμης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα της επόμενης σεζόν θα έχει ο Νταβίντ Βίγια.

Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του, αφού είχε υποστεί κάταγμα κνήμης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων τον περασμένο Δεκέμβριο.

Παρότι ο 31χρονος παίκτης είναι στα… πιτς περίπου οχτώ μήνες και δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, ο Τίτο Βιλανόβα δείχνει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είχε παρουσιαστεί αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα», ο Βίγια δεν θα βιαστεί να επιστρέψει και δεν θα του ασκηθεί πίεση από κανέναν μέσα στην ομάδα.

Η σεζόν 2012/13 θα είναι μακρά και το σημαντικότερο είναι ο παίκτης να επιστρέψει δυνατός και με πολλά γκολ στους αγωνιστικούς χώρος.

Αυτή την περίοδο ο Ισπανός βρίσκεται στην Ίμπιζα με την οικογένειά του και ανυπομονεί να φορέσει ξανά τη φανέλα της «Μπάρτσα», σημειώνοντας πολλά γκολ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x