Stoiximan Super League

Ανακοινώθηκε ο Παντίδος

Παιδομαζώματος συνέχεια. Ο Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νίκου Παντίδου με τον νεαρό στόπερ να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους». «Θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο 21χρονος.

Παιδομαζώματος συνέχεια.

Ο Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νίκου Παντίδου με τον νεαρό στόπερ να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

«Θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο 21χρονος.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Παντίδος για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 19 Απριλίου του 1991 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναικού με τον οποίο έχει και μία συμμετοχή στην Λίγκα κόντρα στην ΑΕΚ στην σεζόν 2008-09. Την σεζόν 2009-10 είχε 23 συμμετοχές με το Αιγάλεω και ένα γκολ, ενώ στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Εθνικό Αστέρα με τον οποίο είχε 27 συμμετοχές και 2 γκολ στην football league.

«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Αυτό που πρέπει από την πλευρά μου να κάνω είναι να προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό», δήλωσε στο arisfc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x